galaxy gio mu c6-01 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

age101

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio mu c6-01 mi
arkadaşlar yeni telefon alıcam galaxy gio mu c6-01 mi alıyım yada önerebileceginiz bir telefon varmı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nokia 603 öneririm.Performansı daha iyi ve güncel bir model.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İsteklerine bağlı kardeşim benim :) .Uygulama ile işin olmaz ise c6-01 derim hatta 603 öneririm..Ama uygulamam olsun diyorsan bol bol Gio uygundur ikisi arasında. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead

age101

Üye
    Konu Sahibi
bana uygulama gerek ve işletim sisteminin iyi olması gerek örn pes 2011 hd yi 2012 hd alacak bir tel.:)

doctorrr

doctorrr

Üye
bana uygulama gerek ve işletim sisteminin iyi olması gerek örn pes 2011 hd yi 2012 hd alacak bir tel.:)
gio pes açmaz gözüm ama c6-01 ve 603 ede sadece pes 2011 var o da portlanmış orjinal değil yani...bol ve kaliteli oyun istiyorsan 700-800 :tl: lık android cihazlara bakman gerekir :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu iki telefonda seni oyun yönünden tatmin etmez kardeşim.İşletim sistemi iyi olsun diyorsun Gio Android fakat Android deneyimini üst düzey yaşayamazsın isteğin gibi. :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Bu iki telefonda seni oyun yönünden tatmin etmez kardeşim.İşletim sistemi iyi olsun diyorsun Gio Android fakat Android deneyimini üst düzey yaşayamazsın isteğin gibi. :)

Yapmayın be abiler.Gioda pes 11,no a,shift,gta,gangstar rahat oynanır

age101

Üye
    Konu Sahibi
:)peki galaxy ace de açılırmı?

age101

Üye
    Konu Sahibi
hmm o zaman nokia alıyım peki son olarak 701 mi 603 mü c6-01 mi biliyorum şuan sıktım ama her gün telefon almıyorum :D:D

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
hmm o zaman nokia alıyım peki son olarak 701 mi 603 mü c6-01 mi biliyorum şuan sıktım ama her gün telefon almıyorum :D:D
Paran varsa 701 al. Butcen sikintiliysa C601 ve Gio yerine 603 alabilirsin. Kamera işlemci ve hafıza dışında 701den pek bir farkı yok. :oke:

age101

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok teşekkürler alabilirsem 701 i alırım alamazsan c6-01 alırım o zaman.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
tamam çok teşekkürler alabilirsem 701 i alırım alamazsan c6-01 alırım o zaman.
c6-01 sadece kamerada ustun. al sana kiyaslama. 603 al derim ben:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4944287]
sakin ol fatih :D
[/QUOTE]
Tutmayın beni :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt