Galaxy Note'da PS3 Koluyla Oyun Keyfi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note'da PS3 Koluyla Oyun Keyfi
Akıllı telefonlar ve tabletler oldukça güçlendiler. Günümüzdeki akıllı telefonlara baktığımızda 4 çekirdekli işlemciler, 1GB RAM neredeyse standart olma yolunda.

Bu kadar yüksek sistem gücüyle beraber uygulama geliştiricileri de boş durmuyor. Gelişmiş grafiklere sahip pek çok oyun iOS ve Android platformları için marketlerde bulunuyor.

Buraya kadar herşey çok güzel fakat dokunmatik ekranda oyun oynamaktan keyf almayan çok büyük bir kitle var. Fruit Ninja, Angry Birds gibi oyunların oynanması keyfliyken, FPS türündeki oyunları oynamak da bir o kadar zor ve sıkıcı.

Xperia Play, bu yönde gelişmiştrilmiş bir akıllı telefondu. Play Station kontrollerine sahip telefon, oyun severlerin ilgisini çekmiş olsa da düşük donanımı yüzünden pek bir kitle oluşturamamıştı.

Peki donanım olarak güçlü, ekran olarak oldukça büyük (5.3 inç) bir telefonda, Play Station kontrolleri olsa nasıl olurdu? Bence izleyin görün.

[video=youtube;1eVhaRbJrWU]http://www.youtube.com/watch?v=1eVhaRbJrWU&feature=player_embedded#t=0s[/video]

Samsung Galaxy Note kullanıcısı, kablosuz PS3 kumandasını telefonuna tanıtmayı başarıyor. Xperia Play gibi ekranın alt kısmına gelecek şekilde ikisini bir araya getiren geliştirici, Emülatör'den oyun oynarken, PS3 kumandasıyla hiç bir gecikme olmadan oyunu oynayabiliyor.

Zamanla bu tür aksesuarların gelişmesini umuyoruz. Tabi oyun firmaları tarafından da bu aksesuarların ya da yeniliklerin desteklenmesi gerekiyor. Bu tip kumandalar sadece emülatör oyunlarında çalışmamalı diye düşünüyorum.

(SDN)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Üff çok güzel ya bence de bazı oyunlar dokunmatikte oynanmıyor :) Acaba Gs2 de de olur mu :kıskıs: Paylaşım için teşekkürler kardeşim :tebessüm:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Haber için teşekkürler.Adam Mario 64 oynuyor.Çok güzeldi ben oynardım.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
fsp oyunlari için çok güzel olur yakında pes fifa gibi oyunlari 2kişi oynarsak şaşırmam

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87 ve MasteLaa
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ben N8i hdmi ile tvye bağlıyorum sonra usb otg ile klavye mouse bağlıyorum yavaş ama bi bilgisayarım daha oluyor :D

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben N8i hdmi ile tvye bağlıyorum sonra usb otg ile klavye mouse bağlıyorum yavaş ama bi bilgisayarım daha oluyor :D
Çok haklısın sensörlü araba yarışları ekranda süper oluyor :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Playstation u ureten firmada aynı telefonu da tabi yaparlar :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Bu videodan sonra PS ye gerek kalmadı :kıskıs:

1gb , 4 çekirdek işlemcili telefonlaR yüzünden pc ye de gerek kalmıyacak , bunun yüzünden ps 'a :) bi yerde okumuştum 5 sene sonra tablet pc ve akıllı telefonlar sayesinde başka hiç birşeye gereksinim kalmıyacakmış :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

1gb , 4 çekirdek işlemcili telefonlaR yüzünden pc ye de gerek kalmıyacak , bunun yüzünden ps 'a :) bi yerde okumuştum 5 sene sonra tablet pc ve akıllı telefonlar sayesinde başka hiç birşeye gereksinim kalmıyacakmış :)
Bence de bu video bir başlangıç gibi geliyor bana Anıl nereden buldu bilmiyorum ama güzel konu :)

hardnight

Üye
androidde Joystick tanıma özelliği zaten var. bakın samsung falan demiyorum bu androidde var. klavye mause joystick bağladığınızda otomatikmen tanımakta. ben xperia neo v kullanıyorum. nokia n8 in usb bellek/mause girişi sağlayan otg kablosunu bağladım telefonuma çalıştı. klavye mause ve joystick bağladığımda herhangi ek yazılım olmadan bir pc kullanıyormuş gibi kullanıyorum. gelelim samsung'a. samsungta otg giriş için uyumlu bir bağlantı yeri yapmıyor. android desteklesede samsung buna izin vermiyor. otg kablosu standart usb girişine benzen ama daha dikdörtgen bir yapıdadır. otg bağlanan yere normal usb kablosuda bağlanır ama samsung gibi standart girişi olan telefona otg kablosu bağlanamaz kenarları dikdörtgensi olduğundan normali de kenarları çapraz olduğundan girmez.

oyunlara gelince bazı oyunlar joysticke izin veriyor bazıları vermiyor. ama emilator oyunlarında siz atadığınız için tuşları bildiğiniz atari gibi oluyor. nes oyunları çok zevkli mesela.

MuhammedAliAKB

Üye
keşke iPhone'da olsa :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
teknolojıde sınır yok sonumuz hayrola bence telefonlar telefonlugunu yıtırdı daha cok oyun uzerıne kurulmus hersey gıbı ama ben oyun oynamam bıle 5 gunde 1 belkı oda ıs cıgrından cıkmıs |-)

Superfan

Superfan

Üye
Sixasix controller

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de tablete bir türlü tabletime bağlayamadım bir gamepad araştırmaktayım klavye mouse bağlanıyor da işte gamepad sıkıntı bir de programı da var sanırım nette adamakıllı versiyonunu bulamamıştım. Buarada Samsung Galaxy S2 ve Note haricinde Samsung'dan usb on the go destekleyen var mı bilmiyorum ancak mesela usb on the go girişi Galaxy Ace'e uymuyordu. Bence her telefonda olması gereken bir özellik usb on the go bir de sadece emülatörlerde değil bazı android oyunları da destekliyormuş gamepadi fifa 12 gibi ancak bağlayamadım bi bağlasam süper olucak :)

bertinos

bertinos

Üye
İdoes X5te olsa keşke canım çekti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt