Galaxy Note'da PS3 Koluyla Oyun Keyfi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
ben mouse bağladım c6-01'ime.ekranları çevirmesi tıklama vs. çok zevkli :D

Superfan

Superfan

Üye
Ben de tablete bir türlü tabletime bağlayamadım bir gamepad araştırmaktayım klavye mouse bağlanıyor da işte gamepad sıkıntı bir de programı da var sanırım nette adamakıllı versiyonunu bulamamıştım. Buarada Samsung Galaxy S2 ve Note haricinde Samsung'dan usb on the go destekleyen var mı bilmiyorum ancak mesela usb on the go girişi Galaxy Ace'e uymuyordu. Bence her telefonda olması gereken bir özellik usb on the go bir de sadece emülatörlerde değil bazı android oyunları da destekliyormuş gamepadi fifa 12 gibi ancak bağlayamadım bi bağlasam süper olucak :)

Tamam işte.Sixasix controller.Root istiyor yada istemiyor.Biri rootsuz çalıştırmıştı ama sayfada root gerekir yazıyor.Bluetooth ile tarıyor ama USB ile de olur herhalde.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Tamam işte.Sixasix controller.Root istiyor yada istemiyor.Biri rootsuz çalıştırmıştı ama sayfada root gerekir yazıyor.Bluetooth ile tarıyor ama USB ile de olur herhalde.
Şimdi benim tablet rootlu zaten de ben normal kablolu pc gamepadi çalıştırmayı denemiştim ps3 gamepadi olmadığından onu denememiştim de sixaxis controller programı her gamepade uyumlu mudur ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt