Nokia E65 Kozmetik Hatasi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ubutun_55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E65 Kozmetik Hatasi!!!
Arkadaşlar Nokia E65 Model telefon kullanıyorum ve bu telefonu alırken tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Hatta bazı şeyleri kafanıza fazla takan biriyseniz bence hiç almayın. Çünkü ben telefonu aldıktan yaklaşık 40 gün sonra telefonun kapağında soyulmalar başladı. Nokia Club ile görüştüğümde bana kullanıcı hatası dediler. Garanti kapsamında değişmeyebilirmiş. Tabi saolsun Tüketici Hakları, onların sayesinde kapak garanti kapsamında direk değiştirildi. Ayrıca telefonda genel olarak mikrofonda ve hoparlöründe bi arıza mevcut ve bi müddet sonra bunlarda da sıkıntı çıkıyo. Tabiki bunlarda garanti kapsamında direk değiştiriliyo. Ama iyi olan eğer telefonunuzda bu hatalar varsa ve servise verdiyseniz 15 gün sonra telefonunun sıkıntısız teslim alabiliyosun.

mservank

mservank

Üye
bu tüketici hakları olmasa işmiz biter

asimomoto

asimomoto

Üye
hakkaten doğru bende teknosayı mahkum etmiştim mağaza muduru evıme kadar gelıp ozur dilemişti tabi bende kabul etmemiştim

worldcild

Üye
ya aslında ben cok guvenmıom bu garantı sııne :(

mservank

mservank

Üye
ya nokia club la mı görüştün yoksa garantinin müşteri hizmetleriyle mi anlamadım nokia nın bu kvk ve genpa onlarla alakası var mı?

matrixugur

matrixugur

Üye
ya benim bi 1110 var acaba kapağını değiştirirlermi

Dilmac

Üye
Dostum e65teki soyulma problemini bende yaşıyorum. Çok sinir bozucu birşey. Onca para ver haliyle kaliteli birşey olmasını bekliyorsun sonra da böyle basit bir soyulma problemi çıkınca küplere biniyorum. HEnüz birşey yapmadım garanti için. Ne tavsiye edersiniz? Nokia'yamı yoksa tüketici haklarınamı başvurmam gerekir?

ataserk

Üye
ayni sIKINTIYI ben de yasiyorum ne yapacagiz?

levoli1979

Üye
hiç bişey yapmayın ben götürdüm 25 gün kasa bekledim ses yok 30. gün aradılar
parçalar gelmediği için sıfırını verdiler amöa bi hafta sonra yine soyuldu acaba paramı alabilirmiyim ki

romeo__OMR

Üye
hocam bana yardımcı olabilirmisin aynı sorunu bende yaşıyorum ve nasıl çözüceğimi bilmiyorum!ayrıca bu telefonun şarzıda çok az gidiyor ama sanırım bana has!

22646

Üye
Valla ne yalan söyliyeyim arkadaşlar açıkçası bu problemi bende yaşıyorum hemen hemen herkez yaşıyor. Ama ben bu telefonu gösteriş için almadım iş için almıştım. Beni etkilemiyor bir tek kasa için ben bu telefonu açtırmam. Takıntısı olan arkadaşlar hiç ama hiç tavsiye etmiyorum gidin sony ericsson alın bundan daha iyi. Elimde bir tanede sony ericsson k750i var arkadaşlar bu telefonu 3 yıl önce aldım ve 2. el almıştım telefon hala duruyor kasada ufak tefek çizilmeden başka hiçbirşey yok. Yani ona göre verin kararınızı. Telefonda estetik arayanlar Samsung alsınlar ama tavsiyem sony ericsson

Takipçi Satın Al

Üst Alt