400-500 arası qwerty klavyeli telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

fixana1

fixana1

Üye
Kullananlar fikir versin mümkünse.

Mesaj kutun dolu diye, sana özel mesaj gönderemiyorum.
HTC Cha Cha'yı bihaylı kullandım fakat, benim için çok değerli biri onu çok beğendi, ve bende ona hediye ettim. Beyaz renkte almanı tavsiye ederim, hem dizayn olarak, hemde işlemci olarak muhteşem bir telefon benim için. Başka merâk ettiğin birşey varsa sor.

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj kutun dolu diye, sana özel mesaj gönderemiyorum.
HTC Cha Cha'yı bihaylı kullandım fakat, benim için çok değerli biri onu çok beğendi, ve bende ona hediye ettim. Beyaz renkte almanı tavsiye ederim, hem dizayn olarak, hemde işlemci olarak muhteşem bir telefon benim için. Başka merâk ettiğin birşey varsa sor.
Dokunmatiği bozulur diye korkuyorum. yazımı falan rahat mı? Bide ben şey istiyorum klavyesinde mesaj yazarken i yerine ı yazsın blackberry ve nokialarda öyle. o da öyle miydi acaba?

fixana1

fixana1

Üye
Dokunmatiği bozulur diye korkuyorum. yazımı falan rahat mı? Bide ben şey istiyorum klavyesinde mesaj yazarken i yerine ı yazsın blackberry ve nokialarda öyle. o da öyle miydi acaba?

Ben dokunmatiğin'den yana hiçbir problem yaşamadım, ve şu an kullanan'da yaşamadı. Zaten bir problem olsada garantisi var. Ve malesef ben Cha Cha'yı pkadar kullandım, fakat Yürkçe klavyesini mâlesef hiç kullanmadım. Bi ara denemeye çalışırım.

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
HTC ChaCha'nın beyazı yokmuş. Beyazının gelmesini bekliyorum :)

Üst Alt