400-500 arası qwerty klavyeli telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Ya şu htc chacha ya kafam takıldı android olması güzel ama dokunmatik olması kafamı karıştırıyor. Samsung galaxy y pro baksam diyorum onun da masaüstü hoşuma gitmedi ben blackberry gibi bildirimlerin gözükmesini istiyorum :S Çok karışık kafam yarın muhtemelen alıcam telefonu ama ne alacağımı bilmiyorum yardım edin nolur ya

- - - Eklendi - - -

Blackberry de aynı bir farkı yok. Hem oyun cihazı aramıyorsanız symbianın bir eksiği yok. Benim sözlümde e72 var gayette memnun.
Oyun oynamak için değil uygulamalar için istiyorum telefonu. Messenger, facebook sohbet falan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ya şu htc chacha ya kafam takıldı android olması güzel ama dokunmatik olması kafamı karıştırıyor. Samsung galaxy y pro baksam diyorum onun da masaüstü hoşuma gitmedi ben blackberry gibi bildirimlerin gözükmesini istiyorum :S Çok karışık kafam yarın muhtemelen alıcam telefonu ama ne alacağımı bilmiyorum yardım edin nolur ya

- - - Eklendi - - -

Oyun oynamak için değil uygulamalar için istiyorum telefonu. Messenger, facebook sohbet falan

valla e72 için whatsapp var facebook a sözlüm kendi tarayıcısından giriyor msn için de nimbuzz var hem msn hem face den sohbet edebiliyorsun. Chacha konusunda da dokunmatik kafanı karıştırmasın sıkıntı olmaz hiç.

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz falan şuanki telefonumda da var o şekil istemiyorum. Yani bana ters geliyor hem klavye hem dokunmatik. Aslında özellikleri falan çok hoşuma gitti. Ama kullananlardan yeteri kadar bilgi temin edemedim mesela mesaj geldiğinde nasıl gözüküyor veya yazarken nasıl duruyor. Merak ediyorum böyle şeyleri :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nimbuzz falan şuanki telefonumda da var o şekil istemiyorum. Yani bana ters geliyor hem klavye hem dokunmatik. Aslında özellikleri falan çok hoşuma gitti. Ama kullananlardan yeteri kadar bilgi temin edemedim mesela mesaj geldiğinde nasıl gözüküyor veya yazarken nasıl duruyor. Merak ediyorum böyle şeyleri :D

e72 de aşşada bir yeni mesaj yazıyor göster ve geri seçenekleri çıkıyor üstten bildirim çubuğu yok.

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Yok nokia yı biliyorum. ChaCha yı kastetmiştim aslında

HakaN-06

HakaN-06

Üye
blackberry curve 8520 almada ne alirsan al (malzeme kalitesi cok kotu)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yok nokia yı biliyorum. ChaCha yı kastetmiştim aslında

chacha hakkında bilgim yok ne desem yalan olur ama dokunmatik ekran sıkıntı olmaz ya. Bu arada yeni aklıma geldi e6 alabilirsin ama o 600 tl sanırım güzel cihaz,bildirim çubuğu da var :ehe

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Htc chacha alacağım büyük ihtimal. Kullanan varsa yardımcı olsun lütfen

elvedanokia

Üye
Onermem kalitesiz bir kizakli

- - - Eklendi - - -

Ama o fiyat aralginda en iyisi

HakaN-06

HakaN-06

Üye
android aliyosan donanim.cok iyi olacak yoksa verim alamazsin zaten ekranida minicik ayrica mesajlasmak icin daha iyi cihazlar var. orn: e6 e72 ch@t

Yunkaai

Yunkaai

Üye
HakaN-06

HakaN-06

Üye
haci s2nin ekrani kucuk diyenler var 2.6 ne ki :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
abi benim ekran 2,8. bana 3,2 bile küçük gelmez.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
dostum benim ekranda 3.2 ama cok kucuk.geliyor. bu saatten sonra 4ten kucuk alinmaz

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yok mu Htc ChaCha kullananınız :(

Üst Alt