ios'ta paralıwhatsapp yüklü geliyor zaten

sana hem dokunmatik hem Q klavyeli hemde android 1ghz işlemcisi 512 mb ram ile açamayacağı oyun yok xperia mini pro öneririm..

bence kesene uygun blackberry alman daha ıyı
güldürme beni e72'nin fiyatından haberin var mı?
- - - Eklendi - - -
htc chacha olabilir 40-50 lira daha katıp bence chacha al.e72'nin fiyatı 760 tl bu arada![]()
nerde 500 tl? ben teknosadaki fiyatını söylüyorum.güldürme beni. E72 nin fiyatından var olan haberin yanlış. E72 500 tl.
jb jailbreak dir. apple ı hackleme şeysi işte![]()
ne alaka? hem jb apple'ı hacklemiyor 
Sen de haklısın ne diyimBen de sıkıntı doğurmasın diye demiştim.Zira dağ fare doğuruyor,mesaj da sıkıntı doğurabilir.![]()

demek ki neymis teknosa asırı pahalıymıs
Sen de haklısın ne diyim
- - - Eklendi - - -
Bu arada konuya dönelim arkadaşlar konu iyice dağıldı .. !!!
Ben arkadaşa E71-E72 öneririm fakat o kadar para ulaşmaz ise 2. el telefonlara da bakabilirsin kardeşim![]()

Sen de haklısın ne diyim
- - - Eklendi - - -
Bu arada konuya dönelim arkadaşlar konu iyice dağıldı .. !!!
Ben arkadaşa E71-E72 öneririm fakat o kadar para ulaşmaz ise 2. el telefonlara da bakabilirsin kardeşim![]()
Evet doğru söylüyorsun ben fiyatı açısından dedim ama E71 ile E72 arasında da cidden uçurum gibi de fark var..e71 de çok fazla teknik sorun var. E72 yada bb. En idealidir. Aslında şuanki telefonum (e55) da tam senlik ama bulman çok zor.
e71 oyunları iyi calıstıramıyormus dogru mu
Evet doğru söylüyorsun ben fiyatı açısından dedim ama E71 ile E72 arasında da cidden uçurum gibi de fark var..

Olabilir kullanmadım ama Nokia Asha 303 e de bakabilirsin ki Asha serisi de çok iyi..
e71 oyunları iyi calıstıramıyormus dogru mu![]()