400-500 arası qwerty klavyeli telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ihtiyacım yok mesajlaşma ve sohbet ağırlıklı uygulamalara ihtiyacım var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
whatsapp yüklü geliyor zaten

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Jb nedir? bm ve facebook sohbet hoşuma gidiyor. Bi de şu masaüstüne facebook bildirimleri geliyor ya o da çok hoşuma gidiyor :S

enes-1907

enes-1907

Üye
sana hem dokunmatik hem Q klavyeli hemde android 1ghz işlemcisi 512 mb ram ile açamayacağı oyun yok xperia mini pro öneririm..

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence kesene uygun blackberry alman daha ıyı

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bence curve 8520 al. Hem kesene göre hemde anlattığın tüm ihtiyaçları karşılar, müzik dinlemeyi seviyorsan seside yüksektir. Nokialara hiç bulaşmamanı tavsiye ederim çok yavaşlar.

bountykiller

bountykiller

Üye

güldürme beni e72'nin fiyatından haberin var mı? :kop2:

- - - Eklendi - - -

htc chacha olabilir 40-50 lira daha katıp bence chacha al.e72'nin fiyatı 760 tl bu arada :oke:

güldürme beni. E72 nin fiyatından var olan haberin yanlış. E72 500 tl.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
jb jailbreak dir. apple ı hackleme şeysi işte :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ChaCha istemiyorsun ama o kullandığın samsung star,champ gibi değil.Dokunmatiği çok iyi.Arayüz de aşırı şaşaalı.

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Curve 9300 mı alsam diyorum? Var mı kullananınız?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben de sıkıntı doğurmasın diye demiştim.Zira dağ fare doğuruyor,mesaj da sıkıntı doğurabilir.:ehe
Sen de haklısın ne diyim :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Bu arada konuya dönelim arkadaşlar konu iyice dağıldı .. !!!

Ben arkadaşa E71-E72 öneririm fakat o kadar para ulaşmaz ise 2. el telefonlara da bakabilirsin kardeşim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
15097

15097

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben arkadaşa E71-E72 öneririm fakat o kadar para ulaşmaz ise 2. el telefonlara da bakabilirsin kardeşim :tebessüm:
demek ki neymis teknosa asırı pahalıymıs :)

bountykiller

bountykiller

Üye

- - - Eklendi - - -

e71 de çok fazla teknik sorun var. E72 yada bb. En idealidir. Aslında şuanki telefonum (e55) da tam senlik ama bulman çok zor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
e71 de çok fazla teknik sorun var. E72 yada bb. En idealidir. Aslında şuanki telefonum (e55) da tam senlik ama bulman çok zor.
Evet doğru söylüyorsun ben fiyatı açısından dedim ama E71 ile E72 arasında da cidden uçurum gibi de fark var..

Üst Alt