Eski Nokia Çalışanları Meego ya Hayat Verecek

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

4 - 4s ? Gerçi günlük hayatta çok çok hızlı kullanmıyoruz ama olsun :hmmm

4s.Sanki telefon bir şeye küsmüş gibi,sayfanın %80'i yüklendiği halde,geri kalanı 15 sn felan yüklemedi.

• Beğen
Tepkiler: klongs

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
klongs

klongs

Üye
galaxy lerdeki gibi sayfa yüklenirken akıcı olmuyor

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
Gene de SII'nin orjinal tarayıcıya rahatlıkla kafa tutuyor.Dediğim gibi,orda küsmüş gibi davranıyordu.:ehe

Morali bozulmuştur hünkarım :ehe

- - - Eklendi - - -

galaxy lerdeki gibi sayfa yüklenirken akıcı olmuyor

+

flash player'da yok :D

- - - Eklendi - - -

Ha,evet o doğru.Esnek değil,akıcı değil.Ama SII ve Lumia 900 bunu orjinal tarayıcılarıyla sağlıyor.

kesinlikle

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
süpermiş fakat yer edinmeleri uzun zaman alabilir..

Hocam böyle bi şirket kurduklarına göre illa ki bir destekçileri vardır ben linux vakfının da destek vereceğini umuyorum geliştiricileri asıl sevindiren olaysa qt oldu ama en fazla üzeniyse harmattan'ın olmayacağı ve N9'a destek gelmeyeceğiydi . ( Jolla'nın bunları yapabilmesi için N9 ve harmattan'ın tüm haklarını satın alması gerekiyor ki bu şu an için zor görünüyor .) Bunu söylemenin vakti Geldi MeeGo Rocks , Elop and Microsoft suck Yehuuuuu yaşasın Özgür Yazılım Yaşasın GERÇEK Nokia Fanlığı . :yuru

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hocam böyle bi şirket kurduklarına göre illa ki bir destekçileri vardır ben linux vakfının da destek vereceğini umuyorum geliştiricileri asıl sevindiren olaysa qt oldu ama en fazla üzeniyse harmattan'ın olmayacağı ve N9'a destek gelmeyeceğiydi . ( Jolla'nın bunları yapabilmesi için N9 ve harmattan'ın tüm haklarını satın alması gerekiyor ki bu şu an için zor görünüyor .) Bunu söylemenin vakti Geldi MeeGo Rocks , Elop and Microsoft suck Yehuuuuu yaşasın Özgür Yazılım Yaşasın GERÇEK Nokia Fanlığı . :yuru
Recep abim Allah keyfini bozmasın :kıskıs:

Türe

Türe

Üye
Konuyu dağıtmayın genşler sopa:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Recep abim Allah keyfini bozmasın :kıskıs:
İnşallah ama son zamanlarda keyfim zaten bozuktu bu haber iyi oldu benim için :D Qt

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
blackaid

blackaid

Üye
acele etmeleri lazım diğer işletim sistemleri aldı başını gidiyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N9 gibi harika bir cihaza destek vermeyenin aklından şüphe ederim zaten. Umarım verecekleri destek tatmine edici olur kullanıcılar için.

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada asıl nokia zamanla jolla'da toplandığında wp'u ve lumiaları ilah yapanlar ne yapacak merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Uruloki

Üst Alt