MasteLaa
Üye
S2'de de vardı abi![]()

- - - Eklendi - - -
Onda da S-Voice var
ne var s2 de![]()

S2'de de vardı abi![]()

Onda da S-Voice var
ne var s2 de![]()

1- Nokia ya lisans parası odemeycekler çünkü meego nokia nin bir işletim sistemi değil açık kaynak bir sistemdir he jolla der ki ben swipe ui kullancam o zaman belli bir para oderler
2- Cihazı yapmaya 2011 de başlamışlar zaten yani yakın bir fuarda tanitmalari mümkündür
- - - Eklendi - - -
Onda da S-Voice var![]()
ne var s2 de![]()
ben kullanmıştım bir ara
Ay dur s2'de değil iPhone'daben kullanmıştım bir ara

Ay dur s2'de değil iPhone'daben kullanmıştım bir ara

İyiymiş sence n9 a destel verecekler mi Hasan resmi olmasa da bence eski müşteriyi çekmek için vermeliler.
Kuzum şaka yapmıştım ya
İyiymiş sence n9 a destel verecekler mi Hasan resmi olmasa da bence eski müşteriyi çekmek için vermeliler.
- - - Eklendi - - -
s-voice ile terminal çok çok farklı şeyler. S voice asistan terminal ise komut istem

zaten meego üzerinde çalışıyorlar ama n9 un tussuz kullanıldığı düşünüldüğünde ona ayrı bir sistem yapmaları gerekir ve ya kendi yapacakları cihazlarda tussuz ise n9 a onuda yükleyebilirler tabi ki böylede düşünmek gerekir he n9 sahipleri hiç olmadı meego için yeni çıkacak uygulama ve oyunlardan yararlanabilir![]()
Kuzum şaka yapmıştım ya![]()

Bence swipe dan vazgeçmemeleri gerek böyle olursa daha iyi olur az biraz lisans ödesinler ama yapsınlar zaten n9 un tek eksiği oyun uygulama zımbırtıları
- - - Eklendi - - -
Farkedemedim kuzu pardon yahu![]()
Oyun ve uygulama olsa tereddütsüz N9 alırdım
Bence swipe dan vazgeçmemeleri gerek böyle olursa daha iyi olur az biraz lisans ödesinler ama yapsınlar zaten n9 un tek eksiği oyun uygulama zımbırtıları
- - - Eklendi - - -
Farkedemedim kuzu pardon yahu![]()

Oyun ve uygulama olsa tereddütsüz N9 alırdım![]()
guduu
Oyun ve uygulama olsa tereddütsüz N9 alırdım![]()

Hangi cihazda var terminal gibi bi komut istemi veya dual boot? Sadece N9![]()
N900...Kral...

Birkaç video izledim da hızlı tepki almak istediğinizde N9 bazen yavaş kalabiliyor![]()

Bir keresinde iPhone'da bile olmuştu.![]()

4 - 4s ? Gerçi günlük hayatta çok çok hızlı kullanmıyoruz ama olsun![]()