Eski Nokia Çalışanları Meego ya Hayat Verecek

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1- Nokia ya lisans parası odemeycekler çünkü meego nokia nin bir işletim sistemi değil açık kaynak bir sistemdir he jolla der ki ben swipe ui kullancam o zaman belli bir para oderler

2- Cihazı yapmaya 2011 de başlamışlar zaten yani yakın bir fuarda tanitmalari mümkündür

İyiymiş sence n9 a destel verecekler mi Hasan resmi olmasa da bence eski müşteriyi çekmek için vermeliler.

- - - Eklendi - - -

:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Onda da S-Voice var :trip:

s-voice ile terminal çok çok farklı şeyler. S voice asistan terminal ise komut istem

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Uruloki

Uruloki

Üye

İyiymiş sence n9 a destel verecekler mi Hasan resmi olmasa da bence eski müşteriyi çekmek için vermeliler.

zaten meego üzerinde çalışıyorlar ama n9 un tussuz kullanıldığı düşünüldüğünde ona ayrı bir sistem yapmaları gerekir ve ya kendi yapacakları cihazlarda tussuz ise n9 a onuda yükleyebilirler tabi ki böylede düşünmek gerekir he n9 sahipleri hiç olmadı meego için yeni çıkacak uygulama ve oyunlardan yararlanabilir ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

s-voice ile terminal çok çok farklı şeyler. S voice asistan terminal ise komut istem
Kuzum şaka yapmıştım ya :zzz:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

zaten meego üzerinde çalışıyorlar ama n9 un tussuz kullanıldığı düşünüldüğünde ona ayrı bir sistem yapmaları gerekir ve ya kendi yapacakları cihazlarda tussuz ise n9 a onuda yükleyebilirler tabi ki böylede düşünmek gerekir he n9 sahipleri hiç olmadı meego için yeni çıkacak uygulama ve oyunlardan yararlanabilir ;)

Bence swipe dan vazgeçmemeleri gerek böyle olursa daha iyi olur az biraz lisans ödesinler ama yapsınlar zaten n9 un tek eksiği oyun uygulama zımbırtıları

- - - Eklendi - - -

Kuzum şaka yapmıştım ya :zzz:

Farkedemedim kuzu pardon yahu :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Uruloki

Uruloki

Üye

Bence swipe dan vazgeçmemeleri gerek böyle olursa daha iyi olur az biraz lisans ödesinler ama yapsınlar zaten n9 un tek eksiği oyun uygulama zımbırtıları

- - - Eklendi - - -

noktanın lisanslarını satacagi bir arayüz değil swipe ui yani zor ama ona benzer bir arayüz yapabilirler

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

Oyun ve uygulama olsa tereddütsüz N9 alırdım :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia sanki hafiften babayı yer gibi..:D

Türe

Türe

Üye
Birkaç video izledim da hızlı tepki almak istediğinizde N9 bazen yavaş kalabiliyor :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt