X8 rom attim açilmiyor lütfen yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcsk

mcsk

Üye
    Konu Sahibi
X8 rom attim açilmiyor lütfen yardim edin
x8 rom attım açılmıyor

Şimdiden yardım edenlerede etmeyenlerede teşekkürler.
benim xperia x8 telefonum var. ben telefonumu root ladım rom attım sonyericsson yazıyor orada donup kalıyor.
super one clıck ve flash tool uda denedim ama telefon kapalı oldugu için olmuyor.
yardımlar içinteşekkürler
not: daha önce kuya droid ve gingerdx yukledim ama sorun olmadı sanırım sorum yeni romda :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Aynı sorun bende olmuştu flash tool ile düzeltmiştim bu linkten stock romu indir ve flash tool ile kur telefonun geri tuşuna basark usb ile pc ye bağla flash modda bağlanır sonra stock romu at

mcsk

mcsk

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama başka rom olmazmı ?

geriye basarak baglıyorumama flash tool algılamıyor .

mcsk

mcsk

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü isteyenlere anlatabilirim :)

kariyerci25

Üye
sorun çözüldü isteyenlere anlatabilirim :)

anlatırsan sevinirim kardeşim bendede aynı sıkıntı oluyor sonra restore kendi rom a dönüyorum yeni room da tel açılmıyor.

mcsk

mcsk

Üye
    Konu Sahibi
anlatırsan sevinirim kardeşim bendede aynı sıkıntı oluyor sonra restore kendi rom a dönüyorum yeni room da tel açılmıyor.

pc compation u kur ondan sonra telefonun kapalıyken ses tusuna basarak pc bagla algılar pc guncelle sonradan gordum ama isine yarar :)
romda kuya droid at

ComiCCeseT

Üye
pc compation u kur ondan sonra telefonun kapalıyken ses tusuna basarak pc bagla algılar pc guncelle sonradan gordum ama isine yarar :)
romda kuya droid at

Kardeşim aynı sorun bende de oluştu sadece restore yapılınca açılıyor. Anlatmışsın çok güzel sağolasın ama dediğin olayı yapmaya çalışıyorum olmuyor yani. Telefon kapalıyken ses tuşuna basıyorum pc ye bağlıyorum, ama xrecovery programı açılıyor otomatik ve pc compation'da hiç bi etki yok çok kez denedim farklı şekilde de olmadı. Tam ayrıntıyla yazar mısın acaba nasıl yaptığını. Şimdiden Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...