GM Discovery LegenD Rom v8 Telefon Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Red650

Üye
    Konu Sahibi
LegenD Rom v8 Telefon Açılmıyor
Merhaba Arkadaşlar
LegenD Rom v8 Android L Edition Attık Telefona Arkadaşla Birlikte 2 hafta Oldu Hiç Bir Sorun Yoktu. Sabah Telefon Kapalıydı Açtım Açıldıktan Sonra İki Kere Titredi Kapanıyor Yazdı Ardından Telefon Açılmıyor Ne Kadar Açma Tuşuna Basılı Kalsada Açılmıyor Lütfen Yardım somuru:somuru:

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Kardeşim normalde cihazım s3. Arkadaşıma rom bakmak için geldim buraya. Yardımım dokunursa ne mutlu. İlk önce bir bak CWM açılıyor mu. Açılıyorsa yeni ROM kur. Yok eğer açılmıyorsa Recovery Moda girip Stock Rom'a geri dön. Umarım olur.

• Beğen
Tepkiler: Red650

Red650

Üye
    Konu Sahibi
Allah Senden Razı Olsun Telefon Kendine Geldi

muhammed327

Üye
Kardeşim normalde cihazım s3. Arkadaşıma rom bakmak için geldim buraya. Yardımım dokunursa ne mutlu. İlk önce bir bak CWM açılıyor mu. Açılıyorsa yeni ROM kur. Yok eğer açılmıyorsa Recovery Moda girip Stock Rom'a geri dön. Umarım olur.
Usta diğelimki recoveey açıldı bendede yedek ROM yok nasıl olucak hangi romu yukliyicem ki ?

adamyav

adamyav

Üye
Merhaba Arkadaşlar
LegenD Rom v8 Android L Edition Attık Telefona Arkadaşla Birlikte 2 hafta Oldu Hiç Bir Sorun Yoktu. Sabah Telefon Kapalıydı Açtım Açıldıktan Sonra İki Kere Titredi Kapanıyor Yazdı Ardından Telefon Açılmıyor Ne Kadar Açma Tuşuna Basılı Kalsada Açılmıyor Lütfen Yardım somuru:somuru:

DOSTUM BİRCK OLMUSTUR :) ESKİ ROM'U KUR DERİM :) STOCK ROM YOKSA BEN SANA AYARLARIM DOSTUM YAPMASINI BILMIYORSAN USB KABLOSU İLE ESKI STOCK ROM'A DONERSİN HATTA JELYBAN YAPARIZ SONRA TEKRAR ROOT ATIP CWM KURAR ISTEDIGIN ROM'U KURARIZ :D AMA OLMAYADA BILIR OLMAA İHTİMALİ %90

Üst Alt