!!! rom değiştiremiyorum acil bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

cesur565

cesur565

Üye
    Konu Sahibi
!!! rom değiştiremiyorum acil bakın lütfen
arkadaşlar ben bu siteye yeni kaydoldum sırf bu soru için lütfen bilgili kişiler yardımcı olsun telefonum galaxy young gt-s 5360 düşük bi telefonbende custom rom attım rom adı jellybread v5.2 romda bir iki uygulama özellik sorunlu olduğu için (wifi fm radyo gibi) yeni rom indirdim atıyorum ama kurulum işlemlerini yaptıktan sonra telefon açılmıyor bende mecburiyetten yeniden bu roma dönmek zorunda kalıyorum yardımcı olun lütfen bir custom romdan başka bir custom roma nasıl geçebilirim geçerken ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler herkese iyi günler cevapları bekliyorum

olcay 38

olcay 38

Üye
wipe lerin hepsini yaptin mi ayni telefon ayni sorun vardi Ultimate Alfa Rom 4.2 den Cm roma gecmiordu oyle yaptim
istiyosan 0 buglu bir romun linkini atarim hem cok da hizli ben yaptim :)

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
arkadaşlar ben bu siteye yeni kaydoldum sırf bu soru için lütfen bilgili kişiler yardımcı olsun telefonum galaxy young gt-s 5360 düşük bi telefonbende custom rom attım rom adı jellybread v5.2 romda bir iki uygulama özellik sorunlu olduğu için (wifi fm radyo gibi) yeni rom indirdim atıyorum ama kurulum işlemlerini yaptıktan sonra telefon açılmıyor bende mecburiyetten yeniden bu roma dönmek zorunda kalıyorum yardımcı olun lütfen bir custom romdan başka bir custom roma nasıl geçebilirim geçerken ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler herkese iyi günler cevapları bekliyorum
Stock rom at gecer

cesur565

cesur565

Üye
    Konu Sahibi
stock rom attım son oldu ama oda yavaş olduğu için ilk zamanlarda sorunsuz s4 romu atmıştım yeniden onu yapmak istedim romu kurmaya çalışıyorum tamamlandı diyor ama telefon açılış yazısına kalıyor acil yardım lütfen teşekkürler

cesur565

cesur565

Üye
    Konu Sahibi
cevap yokmu beyler

olcay 38

olcay 38

Üye
yeniden stock at :)

baskahmet

baskahmet

Üye