nokia n8 ve benzer işletim sistemli telefonlara yeni oyunlar istiyoz java olmasın artık yeter millet hd ve hd 1 oyunları oynarken bize hala java cıkıyor toplasan 5 tane hd oyunumuz var.
İşi bilenin hali de bir başka oluyor ya
transformers
shrek kart
dungeon hunter 2 hd
pes 2011 hd
real golf 2011 hd
lets golf 2 hd
eternal legacy hd
ibomber defense hd
asphalt 5 hd
asphalt 6 hd
tintin hd
need for speed shift hd
sims 3 hd
raging motor academy hd
guitar rock tour hd
spiderman hd
iron sight hd
hawks hd
monopoly hd
real football 2010 hd
assasins creed hd
block breaker hd
yetmiyor mu?

transformers
shrek kart
dungeon hunter 2 hd
pes 2011 hd
real golf 2011 hd
lets golf 2 hd
eternal legacy hd
ibomber defense hd
asphalt 5 hd
asphalt 6 hd
tintin hd
need for speed shift hd
sims 3 hd
raging motor academy hd
guitar rock tour hd
spiderman hd
iron sight hd
hawks hd
monopoly hd
real football 2010 hd
assasins creed hd
block breaker hd
yetmiyor mu?
transformers
shrek kart
dungeon hunter 2 hd
pes 2011 hd
real golf 2011 hd
lets golf 2 hd
eternal legacy hd
ibomber defense hd
asphalt 5 hd
asphalt 6 hd
tintin hd
need for speed shift hd
sims 3 hd
raging motor academy hd
guitar rock tour hd
spiderman hd
iron sight hd
hawks hd
monopoly hd
real football 2010 hd
assasins creed hd
block breaker hd
yetmiyor mu?
arkadas sen tutmussun 2-3 senelik hd oyunlarini yazmissin kim ne yapacak onlari bana 2012 cikisli hd oyunlarini yaz en basit tintin yazmissin n8 de oynayamiyorsun tamam bende telefonda oyun oynayan insan degilim ama bolluk ve güncellik herzaman iyidir artik symbian yok söyleydi yok böyle iyi demeyi birakin arkadaslar ,android ve iosa baktigim zaman binlerce ise yarayan uygulama eksigi var symbianin.
Oyun çıkmaması Nokia'dan değil, oyunu yapan firmalardan kaynaklanıyor. Nokia kullanıcıları olarak sadece bu forumda bile hepimiz mesela Rovio'ya mail göndersek istek olduğu için mutlaka yapacaklardır.
Ha bir de orijinal oyuna para ödeme meselesi var. Herkes oyunun bedavasını internetten indirirse tabii ki oyun üreticileri yeni oyun çıkarmaz.
bana hawx yetiyor be.
Gereksiz isyanlara düşeceğinize 2000 tl verip iphone4s galaxy s3 htc one x alabilir oyununuzu oynayabilirsiniz. İsyan etmeniz yersiz bu durum artık böyle ve değişmeyecek gameloft artık hd oyun değil hep java çıkaracak. Symbian ın iki eksiği var sadece biri oyun diğeri de flash flash da tüm piyasada yalan oluyor zaten. İsyan etmek yerine telefonlarınızı satıp yenisini alabilirsiniz.
geçende indirdim bir türlü çözemedim oyunu deli gibi dönüp duruyorum ne gelen var ne giden uyuz oldum sildim

NE KADAR AKILLISIN ÖYLE SEN HERKES SENİN GİBİ ZENGİN DEYİL KARDEŞ 2000tl verip ALICAKMISIS BIRAK BU LAFLARI YA SEN NE OKUYOSUN BİZE.
Gereksiz isyanlara düşeceğinize 2000 tl verip iphone4s galaxy s3 htc one x alabilir oyununuzu oynayabilirsiniz. İsyan etmeniz yersiz bu durum artık böyle ve değişmeyecek gameloft artık hd oyun değil hep java çıkaracak. Symbian ın iki eksiği var sadece biri oyun diğeri de flash flash da tüm piyasada yalan oluyor zaten. İsyan etmek yerine telefonlarınızı satıp yenisini alabilirsiniz.
Oyunu sanırım çözememişsin!!! Çok güzel ve eğlenceli bir oyun, savaş yaparken resmen kendimi kaptırıyorum. Evdekiler bana deli muamelesi yapıyor bu yüzden.geçende indirdim bir türlü çözemedim oyunu deli gibi dönüp duruyorum ne gelen var ne giden uyuz oldum sildim

Arkadaşım savaşı kazandıkça yeni bir uçağın kiliti açılıyor ve bir sonraki bölümü o uçakla yada seçtiğin uçakla savaşarak bitiriyorsun. Oyun sensörleri çok hassas kullanıyor telefonu kararlı tutman da fayda var.zaten o oyunun ne amacli oldugunu hala anlamis degilim kukla gibi ayni yerde dön dür.