codblackops2
Üye
Jailbreak'e bakıyor herşey
- - - Eklendi - - -
daha pahalı s2 den onlar![]()
Şahsen ben o kdar para verdiğim telefonda kısıtlama olmadan dolanmak isterimi
Garanti dışı bırakmıyormu jb
Jailbreak'e bakıyor herşey
- - - Eklendi - - -
daha pahalı s2 den onlar![]()
Şahsen ben o kdar para verdiğim telefonda kısıtlama olmadan dolanmak isterimi
Garanti dışı bırakmıyormu jb
Bırakıyor ama itunes'tan geri yükleme yapınca garantiye giriyor![]()

Kuzum fiyat tuzlu da ondan yani iphone 4 ile zaten 4s arasında çok fark var bana göre s2 iphone 4 ten daha iyi ama 4s de alamam
O zaman niye s2 alıyorsun al bitane iphone 4 veya 4s![]()

Şunu açıkça söyliyim uğraşmak isteyen Android değil iOS alsın. Gerçekten JB yapınca birçok kapıyo çıkıyor ve sıkmıyor![]()

Kuzum fiyat tuzlu da ondan yani iphone 4 ile zaten 4s arasında çok fark var bana göre s2 iphone 4 ten daha iyi ama 4s de alamam![]()

Ekranı çok küçük geliyor yahu bana.
Nova felan oynarken ben ekranı zor görüyorum.
Ciddiyim ekranın sağ solunda parmaklar var zaten bi ortası kalıyor
Komik olabilir ama bence büyük sorun bu
- - - Eklendi - - -
Sen bilirsin kuzu![]()
Misal benim ellerim ince ve ekranı rahat görüyorum iPhone'da oyun oynarken . S2 ' de oyun oynarken ellerim ağrıyor ekran büyük olduğu için 
Ekran konusunda sonuna kadar haklısın kuzum Apple ın en büyük hatası ekranı büyütmemek oldu..
Ekranı çok küçük geliyor yahu bana.
Nova felan oynarken ben ekranı zor görüyorum.
Ciddiyim ekranın sağ solunda parmaklar var zaten bi ortası kalıyor
Komik olabilir ama bence büyük sorun bu
- - - Eklendi - - -
Sen bilirsin kuzu![]()
Ekran konusunda sonuna kadar haklısın kuzum Apple ın en büyük hatası ekranı büyütmemek oldu..
Ama 4.0" olsa çok iyi olur
Evet evet doğru diyorsun hiç olmadı 3.7 felan yap yine daha fazla satar yani ama 4.0 inç ideal bence
Onun nedeni tek elle kullanımı sağlamakAma 4.0" olsa çok iyi olur

Kişiden kişiye değişirMisal benim ellerim ince ve ekranı rahat görüyorum iPhone'da oyun oynarken . S2 ' de oyun oynarken ellerim ağrıyor ekran büyük olduğu için
![]()

Evet evet doğru diyorsun hiç olmadı 3.7 felan yap yine daha fazla satar yani ama 4.0 inç ideal bence![]()

Ben de bayılıyorum büyük ekranlara ama Note da aşırı büyük bir elimle kola içip bir elinle de telefon kullanamazsın
İşte parmaktan parmağa değişir veya zevkten zevke.param olsa s3 almam note alırım
- - - Eklendi - - -
Ha 3.5 ha 3.7 o kadar değil yahu büyütsün biraz ekranı apple![]()
Bu arada Süleyman'ın konusunu mahvettik 
Ben de bayılıyorum büyük ekranlara ama Note da aşırı büyük bir elimle kola içip bir elinle de telefon kullanamazsınBu arada Süleyman'ın konusunu mahvettik
![]()

Şekerim İphone 5 düşünür müsünO ekran büyüyecek iPhone 5 ile![]()

İnşallah nasip olur
Ben note alsam 1 metre yakınına yaklaştırmam kolayı
Çaktırma![]()

Şekerim İphone 5 düşünür müsün
- - - Eklendi - - -
İnşallah nasip olur![]()

Şekerim İphone 5 düşünür müsün
- - - Eklendi - - -
İnşallah nasip olur![]()

Evet haklısın
İnşallah ama yattığımız yerden zor olur biraz.emek sarfetmek lazım telefonu almak için![]()