HTC One X Ekran Camı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Son gelişmeyi aktarayım. Cihazı Yurtdışına değişim için göndermişler. teknosis gruptan sanalpazar.com aracılığıyla aldım cihazı. En geç Salı günü ellerine ulaşacakmış. Haftaya elime alırım yenisini artık :)

aprens22

Üye
ya ekranada çizilmez falan dediler 2 karış yerden düşürdüm hemen çizildi.kesinlikle koruyucu alın arkadaslar

Türe

Türe

Üye
Son gelişmeyi aktarayım. Cihazı Yurtdışına değişim için göndermişler. teknosis gruptan sanalpazar.com aracılığıyla aldım cihazı. En geç Salı günü ellerine ulaşacakmış. Haftaya elime alırım yenisini artık :)

oh mis :)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah :)

cliolar

Üye
ya ekranada çizilmez falan dediler 2 karış yerden düşürdüm hemen çizildi.kesinlikle koruyucu alın arkadaslar

Ben aldığım gün jelatin kapladım,onun için bişey diyemem ama arkadasda benle birlikde aldı, o koruyucusuz kullanıyo,bozuk parayi surtuyo çizik yok :s

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ekranı çizene helal sağlam darbe yemiş demek ki bendede koruyucu yok ama en ufak çizik yok koruyucu alamasanız bile bi kılıf alın içine koyup cebinize koyun yere düşse bile kılıfla temas eder başta telefonda sağlam sorun yok çizikte olmaz bu sayede :)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Çzilimez ekran diye birşey yok. Sadece çizilmeye ve kırılmaya dayanaklı bu ekran. Tek noktaya gelen güçlü bir basınca tabiki dayanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt