Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxiye uzun süreden sonra şifreyle giriş yapmak gibisi yok
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost
Üye
Konu Sahibi
maxiye uzun süreden sonra şifreyle giriş yapmak gibisi yok
Formattan sonra maxiye geldim hemen giriş yapmamı istedi şifreyi unuttuğumu sandım ama bir denemede sisteme girdim
Ben bir tane siteye her şifre istediğinde hatırlatma özelliğini kullanarak giriş yapıyordum. Yok harf ve rakam olacak yok o olmayacak bu olmayacak, saçma sapan şifreler yazıyorum ve unutuyorum
Kiziltilki1
Üye
unutmucan bir sifre koyarsan unutma ihtimalin olmaz. (d.gunun olmaz cabuk bulunur.) evlilik yildonumu olabilir. (gerci erkeklerin % 85 bunu hatirlamaz ama yinede bulunmasi zordur.)
unutmucan bir sifre koyarsan unutma ihtimalin olmaz. (d.gunun olmaz cabuk bulunur.) evlilik yildonumu olabilir. (gerci erkeklerin % 85 bunu hatirlamaz ama yinede bulunmasi zordur.)
Ben bir tane siteye her şifre istediğinde hatırlatma özelliğini kullanarak giriş yapıyordum. Yok harf ve rakam olacak yok o olmayacak bu olmayacak, saçma sapan şifreler yazıyorum ve unutuyorum