maxiye uzun süreden sonra şifreyle giriş yapmak gibisi yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
maxiye uzun süreden sonra şifreyle giriş yapmak gibisi yok
Formattan sonra maxiye geldim hemen giriş yapmamı istedi şifreyi unuttuğumu sandım ama bir denemede sisteme girdim :halay3:

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben LastPass kullanıyorum

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:alkis :halay2:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mükemmelsin :alkis

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
ama insan şifreyi unutuyor çerezlere güvenip hazırdan giriş yapıyoruz hatta bir kere unutup msne şifre yollanmasını istemiştim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ama insan şifreyi unutuyor çerezlere güvenip hazırdan giriş yapıyoruz hatta bir kere unutup msne şifre yollanmasını istemiştim

Ben bir tane siteye her şifre istediğinde hatırlatma özelliğini kullanarak giriş yapıyordum. Yok harf ve rakam olacak yok o olmayacak bu olmayacak, saçma sapan şifreler yazıyorum ve unutuyorum :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
unutmucan bir sifre koyarsan unutma ihtimalin olmaz. (d.gunun olmaz cabuk bulunur.) evlilik yildonumu olabilir. (gerci erkeklerin % 85 bunu hatirlamaz ama yinede bulunmasi zordur.) :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
unutmucan bir sifre koyarsan unutma ihtimalin olmaz. (d.gunun olmaz cabuk bulunur.) evlilik yildonumu olabilir. (gerci erkeklerin % 85 bunu hatirlamaz ama yinede bulunmasi zordur.) :ehe
evlilik felan daha var :) benim şifreler öyle kolay şifreler değil , face şifremi bir kere söylesem adam hatırlamaz biliyorum :d: çok karışık şifreler

- - - Eklendi - - -

Ben bir tane siteye her şifre istediğinde hatırlatma özelliğini kullanarak giriş yapıyordum. Yok harf ve rakam olacak yok o olmayacak bu olmayacak, saçma sapan şifreler yazıyorum ve unutuyorum :ehe

çok saçma sapan şifreler güzel ama zor oluyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

evlilik felan daha var :) benim şifreler öyle kolay şifreler değil , face şifremi bir kere söylesem adam hatırlamaz biliyorum :d: çok karışık şifreler

- - - Eklendi - - -

çok saçma sapan şifreler güzel ama zor oluyor :)

Zor oluyor işte :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Hort :D

MaxiHort ekibi iş başında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt