Adilx05
Üye
Sen En Kötü İhtimale Hazırla Kendini Kardeş İyisini Tabiki Hepimizde İstiyoruz Ama İnsanı Umut Öldürür Unutma Bunuya hemen reddetti moduna bağladınız belki o da seviyor
Sen En Kötü İhtimale Hazırla Kendini Kardeş İyisini Tabiki Hepimizde İstiyoruz Ama İnsanı Umut Öldürür Unutma Bunuya hemen reddetti moduna bağladınız belki o da seviyor
seninde benimde bir şansımız var benimki %0,2 iken seninki %80lerde
Sen En Kötü İhtimale Hazırla Kendini Kardeş İyisini Tabiki Hepimizde İstiyoruz Ama İnsanı Umut Öldürür Unutma Bunu

doğum gününe 2 hafta kaldı ben bunu çok düşündüm ve kararımı verdim arıcam gece 00:00da arıyacam ilk ben kutlayacağımKaramsar olma bence bu kadar seviyorsan görecektir eğer hala kayıtsızsa boşver zaten
- - - Eklendi - - -
Bakıcaz artık![]()
Sakın karamsarlığa kapılma teklifini yap olmassa zaten senin için hayırlı değildir. Bir gün hiç beklemiyorken en yakınındaki insan aslında senin hayatının aşkı olabiliyor bu işler birazda oluruna bakıyor . Herzaman istediğinle çıkamasanda çıktığın kişiyi istemeye başlıyabiliyorsun. Kardeş bende 3 Yıllık Kankamla çıkıyorum şuan ve bugün 450.GünümüzSakın karamsarlığa kapılma teklifini yap olmassa zaten senin için hayırlı değildir. Bir gün hiç beklemiyorken en yakınındaki insan aslında senin hayatının aşkı olabiliyor bu işler birazda oluruna bakıyor . Herzaman istediğinle çıkamasanda çıktığın kişiyi istemeye başlıyabiliyorsun.

doğum gününe 2 hafta kaldı ben bunu çok düşündüm ve kararımı verdim arıcam gece 00:00da arıyacam ilk ben kutlayacağım
Bakacaz Demeden Dediklerimi Yapmaya Gayret Et Hatta Hiç Vakit Kaybetme BileKaramsar olma bence bu kadar seviyorsan görecektir eğer hala kayıtsızsa boşver zaten
- - - Eklendi - - -
Bakıcaz artık![]()

Yanlış Anlama Ama Sözlüme Ben Teklif Etmedim O Bana Etti Zaten Ben Öyle Sosyal Bi İnsan Değilimdir Kızlarla Oturup Konuşacak Kadar Okuldayken Çok Gizemliymişiz Öyle Diyolar Bizim Dört Kişilik Bi Tayfamız Vardı Okulda Başka Kimseyle Konuşmazdık Falan Anlayacağın Okulun Ağır Abiler Takımı Bizdik O Yüzden Millet Bizim Peşimizden Gelirdi Ama Şimdikilerde Hiç Öyle Bişey Göremiyom Hepsi Kız Peşinde Koşuyo Sen Sen Ol Öyle Bişey YapmaYa kızlar siz nasıl teklif almaktan hoşlanırsınız ?
Erkekler siz nasıl teklifler ettiniz ve sonuç ne oldu ?

Yanlış Anlama Ama Sözlüme Ben Teklif Etmedim O Bana Etti Zaten Ben Öyle Sosyal Bi İnsan Değilimdir Kızlarla Oturup Konuşacak Kadar Okuldayken Çok Gizemliymişiz Öyle Diyolar Bizim Dört Kişilik Bi Tayfamız Vardı Okulda Başka Kimseyle Konuşmazdık Falan Anlayacağın Okulun Ağır Abiler Takımı Bizdik O Yüzden Millet Bizim Peşimizden Gelirdi Ama Şimdikilerde Hiç Öyle Bişey Göremiyom Hepsi Kız Peşinde Koşuyo Sen Sen Ol Öyle Bişey Yapma![]()
O değilde tanımadığımız bi kızla nasıl yapacaz?
Öyle bi durumum var hep aynı otobüse biniyoruz ama muhabbete giremiyorum.
Senin iş kolay git konuş tanış nasılsa tanımıyorsun ben 3 semdir tanıyorum arkadaşız

O Zaman Tamamdır Kardeş Sen Fazla Yumuşama Yeter Herşey Kendiliğinden Olur Sen Sadece Kıza Seviyeli Bi Şekilde Konuşma Teklifi Yap YeterYa ben öyle kız peşinde koşan bisi değilim ilk defa birini böyle sevdim ve açılmayı düşünüyorum
Bak Abi Tavsiyesi Veriyim Sana İster Tak İster Takma Ama Öyle Bi Şey Yaparsan Hem Kızın Bütün Gününü Mahvedersin Hemde Kendi Saygını Yavaş Yavaş Konuşa Konuşa Olur Böyle Şeyler![]()
Yaşın Doğruysa Sende Tecrübelisindir Zaten Bu Konuda Kardeş Haksız Değilim Kesinlikle Değil Mie.c işine karışmak istemem ama haklı arkadaş kızın doğum gününü mahvetme ihtimalin var

Film Çekmeyeceklerseni seviyom de arkana bakamadan kaç ordan![]()

seni seviyom de arkana bakamadan kaç ordan![]()

bence hiç plan program yapma .çünkü onun karşına çıktın mı zaten bir işe yaramayacak .uygun zamanda içinden geldiği gibi samimi dürüst bir şekilde ve anlaşılır bir biçimde söyle ama söylerken onu sevdiğini gerçekten hissettirecek şekilde konuş cümleler kur.