Sevdiğimi Nasıl Söyleyebilirim ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Sevdiğimi Nasıl Söyleyebilirim ? :)
Başlıkta herşey açık bi kızı çok seviyorum ama nasıl söyliyeceğım bilmiyorum başına gelen varsa yardım etsin ?

Bu arada kızlar siz nasıl bi teklif istersiniz ? yani biri sizi sevdiğini nasıl söylesin ?

Kız 17 yaşında bende 17 yaşındayım kız beni seviyormu bilmiyorum tam anlamış değilim arada çok iyi sıcak davranıyor arada da tersliyor takmıyor okulda tanıştık 3 yıllık arkadaşıyım

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Nerden Tanıyorsun Veya Sence Açılırsan Nasıl Olmalı Açık Ve Sade Yoksa Övgülerlemi Ona Göre..
Ne hissediyorsun tam olarak yaz yardımcı olabilirim sanırım :tebessüm: ¿

FeC!

FeC!

Üye
Sakın soyleme! Buyusu bozulur. :) Ben soyledim, hersey b.k oldu. Cok iyi arkadas olmustum. Ama sevdigimi soyleyince uzaklastı benden.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Fec! Moralimi bozma lan :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Sakın soyleme! Buyusu bozulur. :) Ben soyledim, hersey b.k oldu. Cok iyi arkadas olmustum. Ama sevdigimi soyleyince uzaklastı benden.

Tabi Buda Var Lakin Söylese İyi Gibi..

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Fatos yardımını bekliyorum :)

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Kesinlikle Sevdiqini Soyleyen Erkekler Taraftari Deqilimm .. Ondan aSonra Ayrildiniz Mi Fena Laf Sokuyor Kizlar .. :)

Tecrube Konusuyor Burda Emin Ol ..
Ne Kadar Seversende .. Yinede Soyleme .. Sadece Hissettirr ..

.Murat.

.Murat.

Üye
sen söyledikten sonra istediği kadar uzaklaşsın
yüreğinde kalacağına dilinde kalsın
gidersede gitsin
son pişmanlık fayda sağlamaz direk olarak söyle
sonradan geç kaldım diye hayıflanma

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Fatos yardımını bekliyorum :)
Tamam :tebessüm:

Bende Kesinlikle Sevdiqini Soyleyen Erkekler Taraftari Deqilimm .. Ondan aSonra Ayrildiniz Mi Fena Laf Sokuyor Kizlar .. :)

Tecrube Konusuyor Burda Emin Ol ..
Ne Kadar Seversende .. Yinede Soyleme .. Sadece Hissettirr ..

Lakin Ya Kızda Seviyor İse.. Ya Kızda Bekliyor İse..
Herşey Olacağına Varır .. Git Ve Söyle Derim Görüşüyor musunuz peki Evet ise nasıl söyle birşeyler buluruz ?

- - - Eklendi - - -

gidersede gitsin
Helal Olsun murat Tek Kelime İle..

• Beğen
Tepkiler: .Murat.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
gidersede gitsin

Kardeşim mazlum haklı sanki hissettirmek daha mantıklı gibi yada kız anlayana kadar bisi söylemeyip sonra açılsan ufff kafam çok karışık

- - - Eklendi - - -

Fatos görüşüyoruz ama öyle samimi arkadaşlar gibi değil normal arkadaş gibi 3 senedir arkadaşız diye biraz samimiyet var en başta söyledim arada çok sıcak davranıyo sonra tersliyo falan anlamadım

.Murat.

.Murat.

Üye

Tamam :tebessüm:

Lakin Ya Kızda Seviyor İse.. Ya Kızda Bekliyor İse..
Herşey Olacağına Varır .. Git Ve Söyle Derim Görüşüyor musunuz peki Evet ise nasıl söyle birşeyler buluruz ?

- - - Eklendi - - -

Helal Olsun murat Tek Kelime İle..

Sonradan çok pişman olan insanlar tanıdım keşke söyleseydim bilseydi o beni sevmesede sevdiğimi bilse ne olurdu gibi kendi kendini yeme olayları çok yaşanıyor günümüzde

• Beğen
Adilx05

Adilx05

Üye
Kardeş Arkadaşlık Kankalığa Gittiyse Boşa Uğraşma Derim Hani Fazlada Anlamam Ama Bu İşlerden Kızla Önce Biraz Mesajlaş Veya Otur Konuş İşte Zaten Kızın Sana Karşı Görüşlerini Anlarsın Veya Anlamaya Çalışırsın İşte Herneyse Sonrada Uygun Bi Zamanda ( Ben Gece Saatlerini Tavsiye Ederim ) Teklifini Yaparsın Ama Kabul Etmezse Ve Aynı Sınıftaysanız Gerçekten İşin Çok Zor Olur :oke:

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hisettirmekle Nereye Kadar Gidilir.. Beni Seven Biri Var İDi Söylemedi Hissettirdi Ben Kardeşim Gibi Görüyordum Çünkü Samimi Davranıyordu Sonunda Yani Hissettirdikten Sonra Söyledi Cevabım Hayır Oldu..

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
ama onu kaybetmekten korkuyorum ışte ya bir daha konuşmazsa ne yapıcam şimdi en azından konuşuyor

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Sonradan çok pişman olan insanlar tanıdım keşke söyleseydim bilseydi o beni sevmesede sevdiğimi bilse ne olurdu gibi kendi kendini yeme olayları çok yaşanıyor günümüzde
Haklıısn Ne Demiş Peygamberimiz Seven Sevdiğine Sevdiğini Söylesin ..

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Arkadaşlık Kankalığa Gittiyse Boşa Uğraşma Derim Hani Fazlada Anlamam Ama Bu İşlerden Kızla Önce Biraz Mesajlaş Veya Otur Konuş İşte Zaten Kızın Sana Karşı Görüşlerini Anlarsın Veya Anlamaya Çalışırsın İşte Herneyse Sonrada Uygun Bi Zamanda ( Ben Gece Saatlerini Tavsiye Ederim ) Teklifini Yaparsın Ama Kabul Etmezse Ve Aynı Sınıftaysanız Gerçekten İşin Çok Zor Olur :oke:

Yok kardeşim kanka falan değiliz sadece arkadaşlık var az samimiyiz

Adilx05

Adilx05

Üye
ama onu kaybetmekten korkuyorum ışte ya bir daha konuşmazsa ne yapıcam şimdi en azından konuşuyor
Kardeş Dediğim Gibi Sen Önce Bi Kızın Sana Karşı Bakışını Duygularını Falan Öğren Kankalığa Falanda Hiç Girme Sonra Fatoş Arkadaşımızın Dediği Gibi Kardeşi Gibi Görür Seni :oke:

- - - Eklendi - - -

Peki Hiç Konuşuyon Mu Kızla Sms Falan Filan Atıyonuz Mu Birbirinize :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ayıryettende Yaşça Senden Baya Büyüğüm Kardeşim Diye Hitap Etmezsen İyi Olur :oke:

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Dediğim Gibi Sen Önce Bi Kızın Sana Karşı Bakışını Duygularını Falan Öğren Kankalığa Falanda Hiç Girme Sonra Fatoş Arkadaşımızın Dediği Gibi Kardeşi Gibi Görür Seni :oke:

- - - Eklendi - - -

Peki Hiç Konuşuyon Mu Kızla Sms Falan Filan Atıyonuz Mu Birbirinize :hmmm

Başta söyledim kızın bana karşı ne hissettiğini anlamıyorum bi iyi davranıyor iyi geçiniyoruz 3-5 gün sonra tersliyor mesaj falanda yok hiç bir erkekle mesajlasmıyor kanka olduğu falanda var annesiyle beraber kullanıyor telefonunu o yüzden mesaj işi yatar

- - - Eklendi - - -

telden giriyorum kusura bakma artık yasin gözükmüyor :)

Adilx05

Adilx05

Üye
Başta söyledim kızın bana karşı ne hissettiğini anlamıyorum bi iyi davranıyor iyi geçiniyoruz 3-5 gün sonra tersliyor mesaj falanda yok hiç bir erkekle mesajlasmıyor kanka olduğu falanda var annesiyle beraber kullanıyor telefonunu o yüzden mesaj işi yatar

- - - Eklendi - - -

telden giriyorum kusura bakma artık yasin gözükmüyor :)
Yok Önemli Değil :oke: Kıza Geçici Bi Süreliğine Bi Telefon Ayarlayıp Konuşmayı dene Derim Veya Bi Cafeye Gidin Beraber İşte Derslerden Falan Artık Kız Neyden Hoşlanıyosa Onlardan Aç Muhabbeti Lafı Biraz Çevir İşte Ufaktanda Kendine Pay Vur Kızın Sana Karşı Düşüncelerini Anlamaya Çalış Ama İlk Gündende Söyleyemezsin Tabiiki Böyle Biraz Takıl İşte Bi İki Hafta Falan ( Ben Telefon Bulmanı Tavsiye Ederim ) Sonra Zaten Herşey Net Bi Şekilde Belli Olur Sende Ona Göre Kıza Söylersin Yalnız Bişeyi Unutma Kız Seni Kanka Olarakta Görüyosa Yinede Söyle Ondan Sonra İçinde Kalmasın Sevdiğin Kızla Alelade Bi Arkadaş Gibi Konuşmak Çok Koyar İnsana :oke:

e.c

Üye
bende cananı çok seviyorum kız beni istememesine rağmen ama 2 hafta sonra doğum günü akşam arayıp doğum günün kutlu olsun canan seni çok seviyorum diyeceğim

Takipçi Satın Al

Üst Alt