Sevdiğimi Nasıl Söyleyebilirim ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Adilx05

Adilx05

Üye

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi

e.c

Üye
Karamsar olma bence bu kadar seviyorsan görecektir eğer hala kayıtsızsa boşver zaten

- - - Eklendi - - -

Bakıcaz artık :(
doğum gününe 2 hafta kaldı ben bunu çok düşündüm ve kararımı verdim arıcam gece 00:00da arıyacam ilk ben kutlayacağım

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Kardeş bende 3 Yıllık Kankamla çıkıyorum şuan ve bugün 450.Günümüz :) Sakın karamsarlığa kapılma teklifini yap olmassa zaten senin için hayırlı değildir. Bir gün hiç beklemiyorken en yakınındaki insan aslında senin hayatının aşkı olabiliyor bu işler birazda oluruna bakıyor . Herzaman istediğinle çıkamasanda çıktığın kişiyi istemeye başlıyabiliyorsun.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende 3 Yıllık Kankamla çıkıyorum şuan ve bugün 450.Günümüz :) Sakın karamsarlığa kapılma teklifini yap olmassa zaten senin için hayırlı değildir. Bir gün hiç beklemiyorken en yakınındaki insan aslında senin hayatının aşkı olabiliyor bu işler birazda oluruna bakıyor . Herzaman istediğinle çıkamasanda çıktığın kişiyi istemeye başlıyabiliyorsun.

Ya kusura bakmada seninki benim gibi gerçekten sevmek değil bu olmazsa başkası ne demek ya sevgin bu kadarmı ? :(

- - - Eklendi - - -

doğum gününe 2 hafta kaldı ben bunu çok düşündüm ve kararımı verdim arıcam gece 00:00da arıyacam ilk ben kutlayacağım

Umarım ise yarar

Adilx05

Adilx05

Üye
Karamsar olma bence bu kadar seviyorsan görecektir eğer hala kayıtsızsa boşver zaten

- - - Eklendi - - -

Bakıcaz artık :(
Bakacaz Demeden Dediklerimi Yapmaya Gayret Et Hatta Hiç Vakit Kaybetme Bile :oke:

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Ya kızlar siz nasıl teklif almaktan hoşlanırsınız ?

Erkekler siz nasıl teklifler ettiniz ve sonuç ne oldu ?

Adilx05

Adilx05

Üye
Ya kızlar siz nasıl teklif almaktan hoşlanırsınız ?

Erkekler siz nasıl teklifler ettiniz ve sonuç ne oldu ?
Yanlış Anlama Ama Sözlüme Ben Teklif Etmedim O Bana Etti Zaten Ben Öyle Sosyal Bi İnsan Değilimdir Kızlarla Oturup Konuşacak Kadar Okuldayken Çok Gizemliymişiz Öyle Diyolar Bizim Dört Kişilik Bi Tayfamız Vardı Okulda Başka Kimseyle Konuşmazdık Falan Anlayacağın Okulun Ağır Abiler Takımı Bizdik O Yüzden Millet Bizim Peşimizden Gelirdi Ama Şimdikilerde Hiç Öyle Bişey Göremiyom Hepsi Kız Peşinde Koşuyo Sen Sen Ol Öyle Bişey Yapma :oke:

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış Anlama Ama Sözlüme Ben Teklif Etmedim O Bana Etti Zaten Ben Öyle Sosyal Bi İnsan Değilimdir Kızlarla Oturup Konuşacak Kadar Okuldayken Çok Gizemliymişiz Öyle Diyolar Bizim Dört Kişilik Bi Tayfamız Vardı Okulda Başka Kimseyle Konuşmazdık Falan Anlayacağın Okulun Ağır Abiler Takımı Bizdik O Yüzden Millet Bizim Peşimizden Gelirdi Ama Şimdikilerde Hiç Öyle Bişey Göremiyom Hepsi Kız Peşinde Koşuyo Sen Sen Ol Öyle Bişey Yapma :oke:

Ya ben öyle kız peşinde koşan bisi değilim ilk defa birini böyle sevdim ve açılmayı düşünüyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O değilde tanımadığımız bi kızla nasıl yapacaz?
Öyle bi durumum var hep aynı otobüse biniyoruz ama muhabbete giremiyorum.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
O değilde tanımadığımız bi kızla nasıl yapacaz?
Öyle bi durumum var hep aynı otobüse biniyoruz ama muhabbete giremiyorum.

Senin iş kolay git konuş tanış nasılsa tanımıyorsun ben 3 semdir tanıyorum arkadaşız

Adilx05

Adilx05

Üye
Ya ben öyle kız peşinde koşan bisi değilim ilk defa birini böyle sevdim ve açılmayı düşünüyorum
O Zaman Tamamdır Kardeş Sen Fazla Yumuşama Yeter Herşey Kendiliğinden Olur Sen Sadece Kıza Seviyeli Bi Şekilde Konuşma Teklifi Yap Yeter

CABBAR

CABBAR

Üye
Bak Abi Tavsiyesi Veriyim Sana İster Tak İster Takma Ama Öyle Bi Şey Yaparsan Hem Kızın Bütün Gününü Mahvedersin Hemde Kendi Saygını Yavaş Yavaş Konuşa Konuşa Olur Böyle Şeyler :oke:

e.c işine karışmak istemem ama haklı arkadaş kızın doğum gününü mahvetme ihtimalin var

Adilx05

Adilx05

Üye
e.c işine karışmak istemem ama haklı arkadaş kızın doğum gününü mahvetme ihtimalin var
Yaşın Doğruysa Sende Tecrübelisindir Zaten Bu Konuda Kardeş Haksız Değilim Kesinlikle Değil Mi :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
seni seviyom de arkana bakamadan kaç ordan :)

serinaga

serinaga

Üye
Yarı şakayla karışık söyle, baktın iş sarpa sarıyor ... ŞAKA YAPTIIM der, günü kurtarırsın, sonrası allah kerim derim, nasıl olsa bir çözümü olur heeeee ???

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence hiç plan program yapma .çünkü onun karşına çıktın mı zaten bir işe yaramayacak .uygun zamanda içinden geldiği gibi samimi dürüst bir şekilde ve anlaşılır bir biçimde söyle ama söylerken onu sevdiğini gerçekten hissettirecek şekilde konuş cümleler kur.

BerivanAkagunduz

Üye
    Konu Sahibi
seni seviyom de arkana bakamadan kaç ordan :)

Aslında mantıklı :)

- - - Eklendi - - -

bence hiç plan program yapma .çünkü onun karşına çıktın mı zaten bir işe yaramayacak .uygun zamanda içinden geldiği gibi samimi dürüst bir şekilde ve anlaşılır bir biçimde söyle ama söylerken onu sevdiğini gerçekten hissettirecek şekilde konuş cümleler kur.

Sorunda orada konuşamıyorum söyleyeceklerim karışıyo saçmalamaya başlıyorum onunla konuşurken garip oluyorum

Üst Alt