iPhone 4S patladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S patladı!
Finlandiya’da 17 yaşındaki bir öğrencinin cebindeki iPhone 4S patladı

Cebinden çıkan dumanı fark eden lı genç genç, “Telefon üç aydır sorunsuz çalışıyordu” dedi.
Fin basınında yayınlanan bir videoda, Henri Helminen babasının arabasından çıkıyor. Yazın çalıştığı iş yerine doğru yürüyen videoda Henri’nin cebinden dumanlar çıkmaya başlıyor. Bu sırada aceleyle telefonu cebinden çıkaran Henri telefonu uzaklara fırlatıyor. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Henri iPhone’un üreticisi Apple ile iletişime geçtiğini söyledi.
Henri, “Telefonu 3 aydır sorunsuz bir biçimde kullanıyordum. Daha önce ısınma bile meydana gelmemişti. Apple telefonu inceleme kararı aldı” dedi.

Henri’yi işe götüren babası Juho Helminen de, “Önce oğlumun sigaraya başladığını düşündüm fakat daha sonra bağırmaya başlayınca yardıma koştum. O gün işe bir saat erken gittiği için facianın eşiğinden dönüldü. Çünkü normalde o saatlerde telefon yanındayken uyuyordu” dedi.

Henri’nin elinde yanık izi oluştuğu kaydedildi. 2011’de Sydney’de bir iPhone 4 alev almıştı. Öte yandan Apple tutkunları yaşananların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; bazı kullanıcılar, internet sitelerine “Olayın yaşandığı yer ’nın fabrikasına çok yakın. Apple’ın satışını düşürmek için böyle bir video yayınlandı” açıklamasını yaptılar.

Türe

Türe

Üye
Videoyu izledim bir haber sitesinde biraz ilginç geldi bir anda dumanlar çıkıyor çocuğun cebinden :hmmm

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bu cocuk tazminant davasi acsa appleyi batırır cunku Herşeyin başı SAGLIK bacagını kaybedebilirdi Allah korumuş

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Sonuçta elektronik cihaz.Ben normal karsılıyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Finlandiya’da 17 yaşındaki bir öğrencinin cebindeki iPhone 4S patladı

Cebinden çıkan dumanı fark eden lı genç genç, “Telefon üç aydır sorunsuz çalışıyordu” dedi.
Fin basınında yayınlanan bir videoda, Henri Helminen babasının arabasından çıkıyor. Yazın çalıştığı iş yerine doğru yürüyen videoda Henri’nin cebinden dumanlar çıkmaya başlıyor. Bu sırada aceleyle telefonu cebinden çıkaran Henri telefonu uzaklara fırlatıyor. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Henri iPhone’un üreticisi Apple ile iletişime geçtiğini söyledi.
Henri, “Telefonu 3 aydır sorunsuz bir biçimde kullanıyordum. Daha önce ısınma bile meydana gelmemişti. Apple telefonu inceleme kararı aldı” dedi.

Henri’yi işe götüren babası Juho Helminen de, “Önce oğlumun sigaraya başladığını düşündüm fakat daha sonra bağırmaya başlayınca yardıma koştum. O gün işe bir saat erken gittiği için facianın eşiğinden dönüldü. Çünkü normalde o saatlerde telefon yanındayken uyuyordu” dedi.

Henri’nin elinde yanık izi oluştuğu kaydedildi. 2011’de Sydney’de bir iPhone 4 alev almıştı. Öte yandan Apple tutkunları yaşananların gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; bazı kullanıcılar, internet sitelerine “Olayın yaşandığı yer ’nın fabrikasına çok yakın. Apple’ın satışını düşürmek için böyle bir video yayınlandı” açıklamasını yaptılar.

Ya yok artık bu kadar da olmaz be kardeşim ya!! Bu vatan gazetesi neyin kafasında çözemedim..Gökten kırmızı kar yağsa Nokia yaptı olacak geçen seferde iphone un içinde ki vidayı Nokia teknik servisi unuttu zaten ömrümde böyle saçma şey duymadım iphone 4s çıkalı olmuş bi sene neden bir sene sonra böyle bişey yapsın? Ve cahil yorumu olduğu şurdan belliki Nokia satılan iphone lar için apple dan lisans ücreti alıyor yani iphone un satılması Nokia nın işine geliyor.. Sözüm sana değil kardeşim yanlış anlama

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta elektronik cihaz.Ben normal karsılıyorum

Telefonun farkında olmadan cebindeyken patlasa ayağın sakat kalabilir, bu normalmi ?

- - - Eklendi - - -

Ya yok artık bu kadar da olmaz be kardeşim ya!! Bu vatan gazetesi neyin kafasında çözemedim..Gökten kırmızı kar yağsa Nokia yaptı olacak geçen seferde iphone un içinde ki vidayı Nokia teknik servisi unuttu zaten ömrümde böyle saçma şey duymadım iphone 4s çıkalı olmuş bi sene neden bir sene sonra böyle bişey yapsın? Ve cahil yorumu olduğu şurdan belliki Nokia satılan iphone lar için apple dan lisans ücreti alıyor yani iphone un satılması Nokia nın işine geliyor.. Sözüm sana değil kardeşim yanlış anlama

Haklısın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Telefonun farkında olmadan cebindeyken patlasa ayağın sakat kalabilir, bu normalmi ?

- - - Eklendi - - -

Haklısın

yanması normal dediği gibi elektronik cihaz aşırı ısınır kısa devre olur bişey olur.. Apple geçen seferki gibi cihazı almış zaten inceliyorlardır sonra da duyururlar nasıl yandığını falan

Türe

Türe

Üye
Uçakta da olmuştu aynısı :hmmm Bazı cihazlar fazla sorunlu :hmmm ya da kendi kendini imha için programlanmış :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone sessis sedasız patlıyor içten içe :hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
amerikanin rutin kelimeleri amerikan mali bir ariza cikarsin "bu bir oyun baskalari tarafindan yapilan karalama" denir

• Beğen
Tepkiler: klongs
codblackops2

codblackops2

Üye
Kardeşlerinin mısır patlatmalarını kıskanmış bu da kendi patlamak istemiştir :hmmm

klongs

klongs

Üye
bende bunu anlamıyorum bir telefon patladı diye o serinin bütün telefonları mı patlayacak

• Beğen
Tepkiler: Türe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende bunu anlamıyorum bir telefon patladı diye o serinin bütün telefonları mı patlayacak

aynen kul yapısı bu illa olabilir adamın iphone u patlamış veya s3 ü patlamış diye böyle telefonları almaktan vazgeçmek bence saçma.

ANIL

ANIL

Admin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abooo telefon ne hale gelmiş :oha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...