Acil cevap dal iceri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
Acil cevap dal iceri.
EVET ARKADASLAR ONCELİKLE HERKEZE MERHABA

ARKADASLARIM BENİM MAKSİMİM BUTCEM 500 - 600 TL PARAM VAR. HTC ANDROİD SİSTEMLİ BİR TELEFON COK KULLANISLI DIYORLAR NOKİA E6 COK GUZEL TELEFON DİYORLAR NOKİA E72 COK GUZEL UYGULAMALİ TELEFON DİYORLAR SASİRDİM :s

500 - 600TL LİK BİR TELEFON ÖNERİRMİSİNİZ BANA KENDİ FİKRİNİZ. ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hemen cevaplıyorum :kıskıs: Ben olsam 2.el Neo V alırdım ama 2. el düşünmüyorsan dediğin gibi E6-E72 de iyi cihazlar fakat ihtiyaçların bu konuda belirleyici olacaktır güzel kardeşim :tebessüm:

erko merko

erko merko

Üye
Amacın oyun oynamak ise android telefon al derim

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Dostum Htc ler iyidir fakat 600mhz işlemci bir androide göre çok yetersiz. Galaxy Ace'ye sakın bulaşma model sorunlu, bulabilirsen Ace Plus çok iyi olur, Ucuz ve android olsun dersen galaxy gio da iyidir, symbian da olur diyorsan c6-01 veya 603'e de bakabilirsin

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Htc wildfire s derim. Ama 650 felan olması lazım fiyatı. :)

osmancolak5334

osmancolak5334

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar dediginiz gibi e72 aslinda cok guzel telefon fakat modasi gecti onun diye duydum ben ama 2. El istemiorum temiz 0 almak istiorum 500 - 600 tl dedigim gibi cevaplariniz icin tesekkur ederim .

stylee61

Üye
bi hafta önce 589 liraya samsung galaxy ace aldım. tavsiye ederim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia 603 alabilirsin ya da galaxy gio

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Sen klavyeli mi istiyorsun?Çünkü e72 ile wildfire s çok alakasız telefonlar.Çok oyun gibi bir amacın yoksa Htc ChaCha :oke:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Hemen cevaplıyorum :kıskıs: Ben olsam 2.el Neo V alırdım ama 2. el düşünmüyorsan dediğin gibi E6-E72 de iyi cihazlar fakat ihtiyaçların bu konuda belirleyici olacaktır güzel kardeşim :tebessüm:

Fatih 1 haftadır takip ediyorum herkese 2. el neo v al diyorsun her konuda .:) nedir bu Neo V sevgisi :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fatih 1 haftadır takip ediyorum herkese 2. el neo v al diyorsun her konuda .:) nedir bu Neo V sevgisi :)
Yani Mahir abim inceledim hoşuma gittiği için öneriyorum :) Alacakları fiyatlarda kendilerine uygun olanları almasını istiyorum..Fanlık gibi bir durumum yok yani :tebessüm:

KayraBey

KayraBey

Üye
vatan'da indirim olunca Ace Plus 600 lira oluyor.Ona bakabilirsin.Yada xperia serisinden bir telefonda olabilir.

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Yani Mahir abim inceledim hoşuma gittiği için öneriyorum :) Alacakları fiyatlarda kendilerine uygun olanları almasını istiyorum..Fanlık gibi bir durumum yok yani :tebessüm:

Var var bi fanlık durumu :d:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ace plus yada neo v.701de olabilir:oke:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...