Play Store' da Yeni Gelişmeler Var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvedanokia

Üye
    Konu Sahibi
Play Store' da Yeni Gelişmeler Var...
Bu senenin Mart ayında Android Market’in yerini alan Play Store’un en büyük zaaflarindan biri rakiplerinin elinin daha güçlü olmasıydı ancak bu Google’ın bu zaafı bugünlerde giderek azalıyor.

Google şu anda gerçekleşmekte olan I/O konferansında Play Store hakkında yapılan bir etkinlikte uygulama, oyun ve içerik marketi hakkında yeni özelliklerini ve gelişmeleri açıkladı!

Bunlardan ilki artık Google’ın Play Books servisinde 4 milyondan fazla kitap olması! Google bu sayının
herhangi bir e-kitap sağlayıcısından kat be kat fazla olduğunu söylüyor.

Ayrıca Google’ın Disney, Sony, Paramount, Universal vb. gibi birçok sirket ile yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Play Movies servisinin artık hiç olmadığı kadar iyi olduğu açıklandı.

Üstelik Google’ın açıkladığı yenilikler bunlarla kalmıyor. Google Esquire, Wired ve Family Circle gibi daha birçok ünlü dergi ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde artık Play Books servisi ile bu dergilerin içeriklerini 14 gün boyunca ücretsiz sonrasında ücrete tabi olarak sunuyor!

Bir de Google Play Store hakkında yeni bir gelişme daha açıkladı. Artık akıllı bir güncelleme sistemi kullanan Play Store’da öteden beri başımıza dert olan bir sorundan kurtulduk. Bu yeni sistem güncellenmesi gereken uygulamaların sadece yeni kısımlarını indirerek MB tasarrufu sağlıyor.

Son olarak etkinlikte Play Store’da artık 600,000′den fazla oyun ve uygulama olduğu, toplam indirme sayısının ise 20 milyar barajını aştığı açıklandı! I/O konferansı hakkındaki gelişmeler için bizden ayrılmayın.

(androidturkiye.net)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
600000 oyun uygulamanın 400000 i çöp değilse ne olıyım. Markete bunları yapıcaklarına bi güvenlik filtresi yapsınlar denetleme yapsınlar.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
haklısın hocam

elvedanokia

Üye
    Konu Sahibi
600000 oyun uygulamanın 400000 i çöp değilse ne olıyım. Markete bunları yapıcaklarına bi güvenlik filtresi yapsınlar denetleme yapsınlar.
senin mesajlarını inceledimde dünyadaki en büyük android düşmanısın heralde para filanmı verdiler androidi sürekli kötülemen çin ben 2 gündür takılıyorum çop uygulama göremedim

15097

15097

Üye
herkeste bundan şikayetçi işte her uygulama çöp diyor.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
google aşmış

-efşan

-efşan

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
senin mesajlarını inceledimde dünyadaki en büyük android düşmanısın heralde para filanmı verdiler androidi sürekli kötülemen çin ben 2 gündür takılıyorum çop uygulama göremedim

Androidi kötülemedim bak ve gör google play mevzumuz ve her sistemin mağazasını inceleyen biri olarak konuşuyorum google play sırf uygulama sayısı artsın diye yarısından çoğu çöp olan bir market ve denetimsiz kontrol yok,bana kimse para vermiyor düşüncemi söylemekde de sen kadar özgürüm kardeşim. Android mağazasındaki virüs haberlerini oku sonra gel konuşalım.

- - - Eklendi - - -

Haklısın Kardeşim. Katılıyorum sana..

eyvallah :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Android'i severim yalnız eksiklerini de açıklamak gerekiyor bir yerde.Android her ne kadar çok uygulama barındırsa da kesinlikle stabil olmadığını düşünüyorum..Öncelikle biraz daha temizlenmesi gerekiyor Android'in..Bence iOS ile farkı tamamen bu..Uygulama çokluğu veya azlığı değil..

elvedanokia

Üye
    Konu Sahibi
Android'i severim yalnız eksiklerini de açıklamak gerekiyor bir yerde.Android her ne kadar çok uygulama barındırsa da kesinlikle stabil olmadığını düşünüyorum..Öncelikle biraz daha temizlenmesi gerekiyor Android'in..Bence iOS ile farkı tamamen bu..Uygulama çokluğu veya azlığı değil..

Jelly bean ilk adim

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Onun için hala appstore en iyis

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bence hep daima iyisi en app store :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MoonLife01

MoonLife01

Üye

COk dogru noktaya ayak bastın kardeşim bu adam her zaman androidi kötülüyor .

arkadaş nokiadada bir sürü boş uygulama vardı marketınde hem uygulama az hemde hepsi bırbırn benzıyor bunlarda cöpe.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
COk dogru noktaya ayak bastın kardeşim bu adam her zaman androidi kötülüyor .

arkadaş nokiadada bir sürü boş uygulama vardı marketınde hem uygulama az hemde hepsi bırbırn benzıyor bunlarda cöpe.

Seninle bu saatten sonra asla muhattap olmam sana da tavsiyem bana bulaşma.

Türe

Türe

Üye
o Play Store'un yarısı Gereksiz ve spam uygulamalar zaten . Play Store'un App Store düzeyine gelebilmesi uzun yıllar alacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt