Symbian'a veda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
bi kişi nokia dan androidli telefona geçince böyle elveda konusu açtıgı için başkalarıda neden ona özenti olurlar anlamadım, geçtiysen geçtin androide bize ne ,bıktım böyle veda konusu görmekten saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz, o kadar mereklıysanız konu açmaya adminlere mesaj atın size özel veda sayfası açsınlar orda veda edin neye veda ediyorsanız... :off:

Konu içeriği itibarı ile neden böyle bir konu açıldığı âşikâr. Senin yaş ortalamana göre yorum yapamayacağımdan dolayı şu an tepki veremiyorum. Bu yüzden kusuruma bakma, konu sana hitap etmiyorsa eğer görmezden gel sana zahmet yaptık bi hata. Üzgünüm usta.

TheMadness

TheMadness

Üye

Sağolasın, açılıyor, bir ton görev yöneticisi uygulama da var. Ama hiç biri, arka plandaki uygulamaları adam gibi yönetmemi sağlayamıyor. Uygulamalar kafasına göre çalışıp kafasına göre duruyor. Ram temizle diyorsun home tuşuna basılı tutup, temizliyor ama 30 saniyeliğine sonra bi bakıyorsun aynı durum. Yani bi 'Smartphoneware Best Taskman ya da RamBlow'un yapabildiklerini yapamıyor. Kontrol sende değil dekren bundan bahsediyorum, bir çoğu anlık etki ediyor.

Durmaya zorla de. Cacheyi temizle. Yüzde 50 boş suan benim. Çözdüm işi :p:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Konu içeriği itibarı ile neden böyle bir konu açıldığı âşikâr. Senin yaş ortalamana göre yorum yapamayacağımdan dolayı şu an tepki veremiyorum. Bu yüzden kusuruma bakma, konu sana hitap etmiyorsa eğer görmezden gel sana zahmet yaptık bi hata. Üzgünüm usta.

Dert etme sen.

aşırı tepki veriyorsunuz, konular zaten taşınıyor buradan. şikayet edin olsun bitsin.

Evet,bir karın ağrısı varsa öyle yapmalı.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Dert etme sen.

Evet,bir karın ağrısı varsa öyle yapmalı.

Öyle deme, çok can sıkıcı bir konu açtım ben. Nasıl da vicdanım sızlıyor şu an. Adam haklı beyler. Helâllik istemek rahatsız edici tabiî, anlayışla karşılamak lazım.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Öyle deme, çok can sıkıcı bir konu açtım ben. Nasıl da vicdanım sızlıyor şu an. Adam haklı beyler. Helâllik istemek rahatsız edici tabiî, anlayışla karşılamak lazım.

:DBari dalga geçme.:ehe

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın ve ben hala diyorumki sonuna kadar nokia

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın ve ben hala diyorumki sonuna kadar nokia

Sağolasın. Abi valla hangisi beklentini karşılıyorsa en iyisi odur.
Sen Nokia'da buluyorsun demek ki aradığını ;)
Benim hâlâ C7'm var. Onun yeri başka! : )

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
WebStyle

WebStyle

Üye
Yeni cihazınızın hayrını görün. Çok doğru bir karar vermişsiniz..

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun,Helal olsun..Güle güle kullan

• Beğen
MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
symbian gibisi asla gelmez

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar Allah razı olsun. Az uğraşmadım symbian için bilirsiniz :-)

- - - Eklendi - - -

Esen dağlı ayrıca eyvallah sana ;-)

backwater

backwater

Üye

diyecek bişe yok 5 yaşındaki çocuklar gibi özentisiniz sadece

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Doğru abi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Ama benim için Cep Telefonu dediğimiz cihazda 2 unsur vazgeçilmez.

1)Cebe sığmalı.
2)Tek elle kullanılabilmeli.
(Kısa ve öz: 4.0" boyutundan büyük olmamalı)

Önce bu unsurlara bakarım.
Sonra donanım ve özellik olarak bu unsurları içinde barındırmak koşuluyla en gelişmiş hangisi ise onu alırım.

Bu özelliği taşımayan büyük telefonlar, ne kadar gelişmiş olursa olsun, benim gözümde tablet sınıfına giriyor.
Yaa 2 elimi de meşgul edeceksem veya cebe sığmadığı için sürekli kitap gibi elimde gezdireceksem ne diye telefon alayım.
Kitap gibi tablet alırım daha iyi:) Sonuçta 2 elimi de kullanacağım, hem de dev gibi ekran. Bluetooth kulaklığı tak akşama kadar konuş. Ama dedim ya amaç "cep telefonu" ise; benim için öncelikle cebe sığması ve tek eli meşgul etmesi.

Bu benim şahsi düşüncem.

PixelWolf

Üye
güle güle

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Ama benim için Cep Telefonu dediğimiz cihazda 2 unsur vazgeçilmez.

1)Cebe sığmalı.
2)Tek elle kullanılabilmeli.
(Kısa ve öz: 4.0" boyutundan büyük olmamalı)

Önce bu unsurlara bakarım.
Sonra donanım ve özellik olarak bu unsurları içinde barındırmak koşuluyla en gelişmiş hangisi ise onu alırım.

Bu özelliği taşımayan büyük telefonlar, ne kadar gelişmiş olursa olsun, benim gözümde tablet sınıfına giriyor.
Yaa 2 elimi de meşgul edeceksem veya cebe sığmadığı için sürekli kitap gibi elimde gezdireceksem ne diye telefon alayım.
Kitap gibi tablet alırım daha iyi:) Sonuçta 2 elimi de kullanacağım, hem de dev gibi ekran. Bluetooth kulaklığı tak akşama kadar konuş. Ama dedim ya amaç "cep telefonu" ise; benim için öncelikle cebe sığması ve tek eli meşgul etmesi.

Bu benim şahsi düşüncem.

Mantıklı yaklaşım. Ben daha çok ekran büyük diye tercih etmiştim zevk tabi senin kriter belli zaten buna göre en ideal senin için htc one s gibi görünüyor kanımca :-)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Mantıklı yaklaşım. Ben daha çok ekran büyük diye tercih etmiştim zevk tabi senin kriter belli zaten buna göre en ideal senin için htc one s gibi görünüyor kanımca :-)

Evet zaten bir ara One S almayı kafaya koymuştum. (Aradığım boyut, aradığım tasarım ve özellik)
Ama son anda vazgeçtim.
Neden?

Çünkü: RADYO YOK! :vur
Güzelim telefona radyo koymamış adamlar yaa. Gel de deli olma :off:
Tam istediğim boyutta, istediğim özelliklerde telefon buldum diye sevinirken.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Eheh s2 diyeceğim de tasarım çöp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...