Symbian'a veda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'a veda.
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 ay önce Samsung Galaxy SIII'e geçiş yaptım. Hemen yazmadım çünkü biraz deneyimlemek istedim.
Burada sizlerle epey uzun zaman paylaşımlarımız oldu. Hâliyle hararetli tartışmalar, içinden çıkılamayan problemler ve tadından yenmeyen modlamalardan dolayı da heyecanlandığımız oldu. Neticede güzel bir ortamı birlikte yaşadık.
Velhâsıl, evet S3 muazzam bir telefon ama şunu çok net söyleyebilirim ki, android çok problemli bir platformmuş. Gerçekten bu işi iyi bilen biri değilseniz, telefonu hiç kurcalamadan kullanacaksanız, root ya da hack yapmayacaksanız evet her telefon kullanılır. Ama androidde herşey sürekli hata verebiliyor, hiç birşey yapmasanız da karşınıza 'O durduruldu bu durduruldu' gibi mesajlar geliyor. Asla, aynı donanımlara sahip olsaydı bir Symbian'ı bir Androide değişmezdim. ( Uygulama ya da oyun ağına girmiyorum ) ve evet sonuçta memnun muyum? memnunum. Amaç kesinlikle mukayese etmek değil ama sonuçta kendi deneyimlerimi yazıyorum. 2OOO TL verdim söylemesi ayıp. Hakkını fazlasıyla veren bir telefon. Ama Symbiandaki gibi kontrol elinizde değil. Adam akıllı bir görev yöneticisi yok meselâ en basitinden :)

Neyse, konu tamamen hakkınızı helâl etmeniz isteğimden dolayı açıldı fakat ben yine de ne düşündüğümü bilmek isteyebileceğinizi gözardı etmedim yazayım dedim.

Yine maxicepteyim tabiî ama Symbian'da olmayacağım.

Hakkınızı helâl edin, herşey için teşekkür ederim. Hayırlı günler.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady, HacKLess, Cezzbedici3 ve 5 diğerleri

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
hayırlı olsun :)

uribaju

uribaju

Üye
dostum hayırlı olsun güle güle kullan.S3 çok iyi bir telefon şuan için seni epey idare eder

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
TheMadness

TheMadness

Üye
Tapatalk durduruldu gta dondu çok sıkıyor

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Helal olsun hünkarım.Hayırlı da olsun.

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Helal olsun kardeş Sende helal et :)

klongs

klongs

Üye
hayırlı olsun home tuşuna basınca görev yöneticisi açılmıyormu

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun home tuşuna basınca görev yöneticisi açılmıyormu

Sağolasın, açılıyor, bir ton görev yöneticisi uygulama da var. Ama hiç biri, arka plandaki uygulamaları adam gibi yönetmemi sağlayamıyor. Uygulamalar kafasına göre çalışıp kafasına göre duruyor. Ram temizle diyorsun home tuşuna basılı tutup, temizliyor ama 30 saniyeliğine sonra bi bakıyorsun aynı durum. Yani bi 'Smartphoneware Best Taskman ya da RamBlow'un yapabildiklerini yapamıyor. Kontrol sende değil dekren bundan bahsediyorum, bir çoğu anlık etki ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Sağolasın, açılıyor, bir ton görev yöneticisi uygulama da var. Ama hiç biri, arka plandaki uygulamaları adam gibi yönetmemi sağlayamıyor. Uygulamalar kafasına göre çalışıp kafasına göre duruyor. Ram temizle diyorsun home tuşuna basılı tutup, temizliyor ama 30 saniyeliğine sonra bi bakıyorsun aynı durum. Yani bi 'Smartphoneware Best Taskman ya da RamBlow'un yapabildiklerini yapamıyor. Kontrol sende değil dekren bundan bahsediyorum, bir çoğu anlık etki ediyor.

E onu da öyle kabullenelim.:D

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim sonuçta Symbian benim değil niye bıraktın falan diyemem güle güle kullan kardeşim. Ha bu arada sende hakkını helal et.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
yaren_dede

yaren_dede

Üye
hayırlı olsun güzel bir telefon seçimi yapmışsın

• Beğen
Tepkiler: Suyaka ve Cihanî Sultan
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun ne diyelim sonuçta Symbian benim değil niye bıraktın falan diyemem güle güle kullan kardeşim. Ha bu arada sende hakkını helal et.

Eyvallah kardeşim çok sağolasın. Helâl tabiî ki :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Kabullendim zaten üstâdım. Yapacak birşey yok ben sadece fikrimi söylüyorum. Sonuçta sağlam symbiancılardanım ( hâlâ c7'm var ) :D

Oh oh javaları yükler yükler eski günleri yâd edersin.:)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...