Symbian'a veda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eheh s2 diyeceğim de tasarım çöp.

Mecburen Nokia'nın sonbaharda çıkacak WP8'li modellerini bekliyorum.
İnşallah Samsung gibi abartıp 4.8", 5.0" boyutlarına falan çıkmazlar.

Şöyle babalar gibi 4.0" süper amoled ekran (gorilla glass), çift yada dört çekirdek 1.5ghz işlemci, WP8 işletim sistemi, 8MP Flaşlı Kamera, 1 GB Ram, Wifi, 3G, GPS, Radyo, Bluetooth, NFC...
Daha büyüğünü yada daha özelliklisini istemez. Daha ne olsun :)

Not: Ekim ayı civarında HTC'nin "Accord" isminde WP8'li ve bu özellikte bir telefonu çıkacakmış sanırım. Ama ekran boyutu ne olacak orasını bilmiyorum:)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Beklentilerin cep telefonu için en ideal beklentiler :-) Ama yanlış markadan bekliyorsun gibime geliyor. Nokia henüz çekirdek kavramıyla ilgileniyormuş gibi değil gördüğüm kadarıyla ne yazık ki. Umarım olur tabi, beni androide sevk eden şey nokianın donanım kıtlığı zaten.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beklentilerin cep telefonu için en ideal beklentiler :-) Ama yanlış markadan bekliyorsun gibime geliyor. Nokia henüz çekirdek kavramıyla ilgileniyormuş gibi değil gördüğüm kadarıyla ne yazık ki. Umarım olur tabi, beni androide sevk eden şey nokianın donanım kıtlığı zaten.

WP7 ve 7.5 çift çekirdeği desteklemediğinden Nokia'nın "Çekirdek Açılımı" için WP8'i beklemesi gerekiyor.
WP8'de önümüzdeki 1-2 ay içinde piyasada olacak.
Hemen ardından da Nokia, Samsung, HTC ve Huawei'nin WP8 sistemli, çift ve dört çekirdekli yeni modellerini göreceğiz. Artık hangisi 4.0" ekran ve diğer istediğim özellikleri barındırırsa onu alacağım:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tasarım ve sağlamlık da Nokia,Özellik denince Samsung ve htc.karizma denince de apple,bu benim şahsi görüşüm.ha belki Wp8 den sonra durumlar Nokia lehine değişebilir.bunu istiyor vede aynı zamanda da bekliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
WP7 ve 7.5 çift çekirdeği desteklemediğinden Nokia'nın "Çekirdek Açılımı" için WP8'i beklemesi gerekiyor.
WP8'de önümüzdeki 1-2 ay içinde piyasada olacak.
Hemen ardından da Nokia, Samsung, HTC ve Huawei'nin WP8 sistemli, çift ve dört çekirdekli yeni modellerini göreceğiz. Artık hangisi 4.0" ekran ve diğer istediğim özellikleri barındırırsa onu alacağım:)
İnşallah beklediğin özelliklerde telefonuna bir an evvel sahip olusun kardeşim. :-) Tercihin Samsung olsun bana sorarsan.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnşallah beklediğin özelliklerde telefonuna bir an evvel sahip olusun kardeşim. :-) Tercihin Samsung olsun bana sorarsan.

Sıralamam şu an için:
1) Nokia
2) HTC
3) Samsung şeklinde.

Ama tabi sonbaharda bu markaların ürettikleri WP8'li modeller ve özellikleri ortaya çıkınca, sıralamada değişiklik olabilir.
Örneğin Nokia yine donanım yönünden diğerlerinden zayıf modeller çıkarırsa, listemden ebedi olarak çıkabilir.

HTC'nin üreteceği WP8'li modeller ve özellikleri konusunda ise bazı söylentiler ve haberler var zaten.
Eğer Samsung o dönemde daha iyisini çıkarmazsa, HTC tercih sıralamamda ilk sıraya yerleşir.

Samsung ise ancak diğer iki modelin özelliklerinin yetersiz kalması yada onlardan daha dehşet bir modelle WP8 piyasasına girmesi durumunda ilk sırayı alır listemde.

Sonuç olarak şimdilik ne desem boş. Tahminden ötesi yok.
En iyisi biraz daha sabrederek sonbaharı bekleyip görmek. ;)
Sana da tekrar hayırlı olsun. İyi günlerde kullan telefonunu... (pardon tabletini:))

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim, bana sorarsan hiç birşey değil de eğer iphone yeni telefonunda samsung exynos işlemci kullanacaksa vardır bildikleri diyeyim. Yani wp alanında da muazzam bir soluk katacaktır diye düşünüyorum. Son sırayı alması bile iyi sayılır senin listende :-D Çok sağol kardeşim kardeşim Allah razı olsun. :-) Telefablet diyoruz kısaca ;-)

TheMadness

TheMadness

Üye
Mecburen Nokia'nın sonbaharda çıkacak WP8'li modellerini bekliyorum.
İnşallah Samsung gibi abartıp 4.8", 5.0" boyutlarına falan çıkmazlar.

Şöyle babalar gibi 4.0" süper amoled ekran (gorilla glass), çift yada dört çekirdek 1.5ghz işlemci, WP8 işletim sistemi, 8MP Flaşlı Kamera, 1 GB Ram, Wifi, 3G, GPS, Radyo, Bluetooth, NFC...
Daha büyüğünü yada daha özelliklisini istemez. Daha ne olsun :)

Not: Ekim ayı civarında HTC'nin "Accord" isminde WP8'li ve bu özellikte bir telefonu çıkacakmış sanırım. Ama ekran boyutu ne olacak orasını bilmiyorum:)

Wpde 4 çekirdek değil 8 çekirdek olsa bence yine çöp

TheMadness

TheMadness

Üye
Valla kardeşim, bana sorarsan hiç birşey değil de eğer iphone yeni telefonunda samsung exynos işlemci kullanacaksa vardır bildikleri diyeyim. Yani wp alanında da muazzam bir soluk katacaktır diye düşünüyorum. Son sırayı alması bile iyi sayılır senin listende :-D Çok sağol kardeşim kardeşim Allah razı olsun. :-) Telefablet diyoruz kısaca ;-)

Tek elle kullanıyorum ben :D benim için ideal. Tablet hybrid phone

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tek elle kullanıyorum ben :D benim için ideal. Tablet hybrid phone

Yuh artık. O nasıl bir el, nasıl bir parmaktır? :d:

WP8 konusunda ise erken konuşuyorsun bence.
Sistem ve modeller hele bir piyasaya çıksın. O zaman belli olur neyin çöpe gideceği :hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Yuh artık. O nasıl bir el, nasıl bir parmaktır? :d:

WP8 konusunda ise erken konuşuyorsun bence.
Sistem ve modeller hele bir piyasaya çıksın. O zaman belli olur neyin çöpe gideceği :hmmm

Eline alıp baksan bir şey demezsin bence

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hayırlı olsun SIII güzel cihaz..

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ben bu şiiri çok severim :)

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun...
Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni,sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter...
Yeterki yürekli ol,tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz...

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun SIII güzel cihaz..
Sağolasın kardeşim.

asigsasi' Alıntı:
Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun...
Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni,sen kendini sevmezsen?
Herşey sende başlar, sende biter...
Yeterki yürekli ol,tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz...

Al benden de o kadar : )

isamey

Üye
şiir gerçekten güzelmiş

MrExpert

MrExpert

Üye
hayırlı olsun ... İyi bir seçim, parasını hak ediyor ... zaten pişmanda olmassın.

• Beğen
boyabatlı

boyabatlı

Üye
wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder wonder

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...