400-500 arası qwerty klavyeli telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

bountykiller

bountykiller

Üye

Evet doğru söylüyorsun ben fiyatı açısından dedim ama E71 ile E72 arasında da cidden uçurum gibi de fark var..

Evet . 2 sene önce ben telfn alırken e55 ten 2 kat daha kötü olmasına rağmen 1.5 kat fiyatı vardı.

Kardeş e 55 bulursan kaçırma. E72 den 2 eksiği var.
1. Kamerası (3.2 mb ama nokia ve samsung harici diğer bütün telfnların 5 mp lik kameralarından daha iyi)
2. Orta tuşta ped yok .

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evet . 2 sene önce ben telfn alırken e55 ten 2 kat daha kötü olmasına rağmen 1.5 kat fiyatı vardı.

Kardeş e 55 bulursan kaçırma. E72 den 2 eksiği var.
1. Kamerası (3.2 mb ama nokia ve samsung harici diğer bütün telfnların 5 mp lik kameralarından daha iyi)
2. Orta tuşta ped yok .
Sıfır E55 i bulması çok zor..Ben yine de Asha serisine bir bakmasını öneririm 303 fena değil Hepsiburada dan arkadaşım almıştı.

bountykiller

bountykiller

Üye

Sıfır E55 i bulması çok zor..Ben yine de Asha serisine bir bakmasını öneririm 303 fena değil Hepsiburada dan arkadaşım almıştı.

doğru.

Bu arada e5 te cok güzel cihaz . Kısa bir süre kullanma fırsatı bulmştum...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar silindi. Olayın başrol oyuncularına uyarıları verildi. Aynı durumun tekrarlanmaması dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Curve 9300 Alayım diyorum ya. Ama Blackberry hakkında pek bir bilgim yok kullanan tanıdıklarınız var mı memnunlar mı?

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
BlackBerry Curve 9300 Alayım diyorum ya. Ama Blackberry hakkında pek bir bilgim yok kullanan tanıdıklarınız var mı memnunlar mı?
Blackberry annem kullandı iyi bir telefondur ki face,twitter gibi yerlerde fazla kalıyorsan..Blackberry sosyal bir telefondur :tebessüm:

15097

15097

Üye
Bir arkadasımda vardı.Bence gayet iyi bir telefon Blackberry.İnternet ve sms içinde çok uygun ama doğal olarak ekranı biraz küçük ama memnun kalırsın diye düşünüyorum :)

fixana1

fixana1

Üye
Ben HTC Cha Cha'yı tavsiye ederim, çok iyi bir telefondur.

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
BB 9300 Aradım piyasada yok diyorlar. 8520 Varmış. Kötü bir telefon mu 8520 :S

• Beğen
gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
HTC ChaCha mı alayım BlackBerry 8520 mi? Son kararı vermeliyim :) HTC nin dokunmatik ekranı korkutuyor beni uzun süre kullanmak istiyorum çünkü telefonu

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
HTC ChaCha mı alayım BlackBerry 8520 mi? Son kararı vermeliyim :) HTC nin dokunmatik ekranı korkutuyor beni uzun süre kullanmak istiyorum çünkü telefonu
Blackberry alırdım ben olsam Gözde yani bence..Dokunmatik sevmiyorsun sanırım.
Bir de ayrıca ihtiyaçlarını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. :)

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Messenger gibi uygulamaları istiyorum. Android bunu karşılıyor evet. Blackberry aldın mı en iyisini almalısın diyorlar zaten 8520 çok eski kalmış içerik bakımından da. Htc chacha yı araştırdım herkes iyi diyor ama var mı kullananınız?

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Blackberry alırdım ben olsam Gözde yani bence..Dokunmatik sevmiyorsun sanırım.
Bir de ayrıca ihtiyaçlarını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. :)

Fatih blackberry diyorsa öyledir :)

futbol123

futbol123

Üye
bb 9220 alabilirsin yeni modeli

gzdylmzz

gzdylmzz

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4918860][COLOR=DarkRed][SIZE=3]bb 9220 alabilirsin yeni modeli [URL="http://www.bimeks.com.tr/urun/123984/blackberry-9220-davis.aspx' Alıntı:
Blackberry 9220 Davis | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor[/URL][/SIZE][/COLOR]

Tuşları rahat mıdır? Bugün 9300 ve 8520 yi inceleme fırsatı buldum da tuşları biraz sertti rahat edemedim :S

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
e72 ye bakabilirsin tuşları da gayet güzel.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Canım iyi güzel de nokia alınmaz daha. symbian ı kim ne yapsın?

Blackberry de aynı bir farkı yok. Hem oyun cihazı aramıyorsanız symbianın bir eksiği yok. Benim sözlümde e72 var gayette memnun.

Üst Alt