Symbian'a veda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun beya :D

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
hayırlı olsun. güle güle kullan. ama yine ara sıra bekleriz buraya.

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

Eheh, eeyvallaa aakkını elâal edesin kızan :D

- - - Eklendi - - -

Sağolasın patron, buralardayım evelallah. Symbian'a keşfim olursa hemen damlar paylaşırım : )
nasıl kullanışlı mı bari? :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

nasıl kullanışlı mı bari? :)
Bilgisayardan daha hızlı, bunu net söyleyeyim. Ama dediğim gibi, Symbian'dan alıştığım bazı temel fonksiyonları yerine getiremedim bi tek onlar can sıkıcı. Onun dışında hakkını fazlasıyla veriyor. Symbian'la yani küçük ekran düşük donanımla geçen 5 yılımın acısını, 4.8" ekranla ve 4 çekirdekle acaip çıkarıyorum. Bütün oyunları yükledim, 64 GB hafıza kartım var yarısı doldu öyle söyleyeyim. Bi de HDMI portu ile 46" tv'ye bağlayıp oynuyorum deme keyfime HD oyun :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Dimi3

Dimi3

Üye
Ne diyelim hayırlısı olsun, herşey gönlünce olsun.. :)

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun,helal olsun :) ve cidden s3 donanımı symbian bir cihazda olsa aman Yarabbi :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Suyaka
wratH!

wratH!

Üye
Ben öyle durduruldu hatalarini sadece root gerektiren programlarda aldim. N8 den sonra havuzdan çikip okyanusa girmek gibi geldi. Insan kaybolabiliyor. Suyakanin dedigi gibi ayni donanimda symbian olsa. Herkes kalirdi burada. Neyse duygusala baglamayalim :D

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun, niyetimizin iyi olduğunu herkes biliyor sonuçta bunları yazarken. Symbian çok sağlam çok kararlı ve optimizasyonu çok yüksek bir işletim sistemi. Fakat donanım olmayınca mâlesef ateşleyemiyorsunuz kibriti. Sonuçta Bi tanka, bisiklet lastiği taktığınızda neler olabileceğini bilirsiniz, ortada şaşırtıcı bir tablo yok. Keşke donanım adam gibi olaydı da, 2OOO değil 4OOO TL bayılaydım. Ama olmadı. Hayırlısı olsun. ( wratH, Ayarlar / Geliştirici seçenekleri'nden Tüm ANR mesajlarını göster dersen anlarsın beni :) )

uruno

uruno

Üye
Hayırlı olsun .Bende 1 ay önce galaxy w ile android ile tanıştım,
n8 in müzik çaların özlüyorum ama okadar işte .

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın kardeşim. Bazı alışkanlıklar kolay değişmiyor işte ne yapalım :-)

klongs

klongs

Üye

Sağolasın, açılıyor, bir ton görev yöneticisi uygulama da var. Ama hiç biri, arka plandaki uygulamaları adam gibi yönetmemi sağlayamıyor. Uygulamalar kafasına göre çalışıp kafasına göre duruyor. Ram temizle diyorsun home tuşuna basılı tutup, temizliyor ama 30 saniyeliğine sonra bi bakıyorsun aynı durum. Yani bi 'Smartphoneware Best Taskman ya da RamBlow'un yapabildiklerini yapamıyor. Kontrol sende değil dekren bundan bahsediyorum, bir çoğu anlık etki ediyor.

onun icin go task manager var onu kullan

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
onun icin go task manager var onu kullan

Aklına gelebilecek bütün görev yöneticilerini kullandım diyebilirim kardeşim. Hani, artık hepsinden geçtim airdroidin, androzipin görev yöneticilerine falan dadandım yani. Hepsinin yaptığı şey aynı, 3. parti uygulamaları ana dosyalarını kapatıyorlar. Ama benim olayım o değil zaten. Arka planda çalıştırdıkları bi ton gereksiz uygulama var. Bunları sonlandırmıyor hiç biri kalıcı olarak. Yine de öneri için sağol güzel kardeşim.

klongs

klongs

Üye

Aklına gelebilecek bütün görev yöneticilerini kullandım diyebilirim kardeşim. Hani, artık hepsinden geçtim airdroidin, androzipin görev yöneticilerine falan dadandım yani. Hepsinin yaptığı şey aynı, 3. parti uygulamaları ana dosyalarını kapatıyorlar. Ama benim olayım o değil zaten. Arka planda çalıştırdıkları bi ton gereksiz uygulama var. Bunları sonlandırmıyor hiç biri kalıcı olarak. Yine de öneri için sağol güzel kardeşim.

onun için ayarlar gelistirici seçeneklerine gir arka plan limit yok de etkinlikleri saklama de olur

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
onun için ayarlar gelistirici seçeneklerine gir arka plan limit yok de etkinlikleri saklama de olur

O zaman da, istediğin uygulamaların çalışmasını sağlayamıyorsun. Bu kez hepsini kapatıyor.

backwater

backwater

Üye
bi kişi nokia dan androidli telefona geçince böyle elveda konusu açtıgı için başkalarıda neden ona özenti olurlar anlamadım, geçtiysen geçtin androide bize ne ,bıktım böyle veda konusu görmekten saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz, o kadar mereklıysanız konu açmaya adminlere mesaj atın size özel veda sayfası açsınlar orda veda edin neye veda ediyorsanız... :off:

pRime.

pRime.

Üye
bi kişi nokia dan androidli telefona geçince böyle elveda konusu açtıgı için başkalarıda neden ona özenti olurlar anlamadım, geçtiysen geçtin androide bize ne ,bıktım böyle veda konusu görmekten saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz, o kadar mereklıysanız konu açmaya adminlere mesaj atın size özel veda sayfası açsınlar orda veda edin neye veda ediyorsanız... :off:

aşırı tepki veriyorsunuz, konular zaten taşınıyor buradan. şikayet edin olsun bitsin.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...