Recep Özmen
Üye
Canım Yeni biraz daha fonksiyonlu CFW yapacağım Bunu hiç yok sayacağım Çözüm olarak baktım fakat bulamadım. Bu yüzden Değişik bir CFW yapacağım...
Tamam abim sağol başarılar.

Canım Yeni biraz daha fonksiyonlu CFW yapacağım Bunu hiç yok sayacağım Çözüm olarak baktım fakat bulamadım. Bu yüzden Değişik bir CFW yapacağım...

yeni güncelleme geliyor demek süper bir haberyine heyecanla bekliyoruz bilal hoca
![]()
![]()
![]()
Sadece sabır 
Evet Öyle bu sürümün altını ancak downrange yaparak yükleyebilirsin. [ Hayır aksine öyle bir sorunla ilk defa sen karşılaşıyorsun. Bu sürümden ziyade CFW hızlı ve stabildir.] Telefona önce soft format sonra hard format atınız depo hafızasını biçimlendiriniz ve kurunuz. Sorun olacağını sanmıyorum.
Team wiever ile yardımcı olurmusun bana ?

İndirdiğin dosyalarda ROFS3 Dosyası Vardır. Bu Dosyayı NokiaCooker ile açıyorsun ve sırasıyla şu adımları takip ediyorsun. [ROFS3 > Private / 10202be9 / 2000B494.] [ 2000B494 ] Metin dosyasını bulup siliyorsun ve Nokia Cookeri Kaydetip oluşan ROFS3 Dosyasını Diğer Dosyalar ile beraber telefona flashlıyorsun. Yalnız Dikkat et NokiaCookerle kaydettikten sonra iki tane ROFS3 dosyası oluşur. Backup yazan rofs3 dosyasını ellemiyorsun Diğer Dosyayı Atıyorsun. Bu Kadar....
biri bana cihaz yöneticisinden ss verebilirmi?