Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Canım Yeni biraz daha fonksiyonlu CFW yapacağım Bunu hiç yok sayacağım Çözüm olarak baktım fakat bulamadım. Bu yüzden Değişik bir CFW yapacağım...

Tamam abim sağol başarılar. :)

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
yeni güncelleme geliyor demek süper bir haber :D yine heyecanla bekliyoruz bilal hoca :D :D :D

berkeesmer

Üye
CFW gayet güzel olmuş. Teşekkürler kardeşim. Yalnız benim bir sorum olacak. Benim tüm rehberim telefon hafızasındaydı ve ovi ile senkronizyonlamıştım. Şimdi cfw nedeniyle gitti ve rehberime girip seçeneklere tıkladığımda ovi senkronizasyon seçeneğini göremiyorum. Bilgisayara bağlayıp suit ile yapmaya çalıştım ama onuda beceremedim :)

Yardımcı olabilir misin ? Şu an rehberim bomboş :D

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Ahh canım kardeşim keşke şöyle yapsaydın. Rehberdeyken Menü - Birden fazla öğeyi işaretle - Tekrar Menü - Elektr.kartv.kopyala deseydin ve hafıza kartına bütün rehberi kopyalasaydın :)

Bilgisayardaki rehberi komple hafıza kartına at. Hafıza kartında Others klasörü oluştur ve içine alt klasör olarak da Contacts klasörü oluştur. Bilgisayarda ki tüm rehberi içine at. Sonra Telefon rehberinden sağ tıkla ve elektr.kartv.kopyala de diğer hafızadanı işaretle. bu kadar kolay gelsin :)

- - - Eklendi - - -

yeni güncelleme geliyor demek süper bir haber :D yine heyecanla bekliyoruz bilal hoca :D :D :D

Çok sade ve Hızlı bir yazılım geliyor Tüm kesime hitap ve harikulade sorunsuz. Şu an test aşamasında ve testleri bir bir yırtıyor :) Sadece sabır :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
süper haber buu.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
sabrediyoruz kardeşim sen yeteerki yeni yazılımlar yap :D
:D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
evet bugün yükledim. Gayet basarili tebrik ederim. Kullanisli olmus. Yenisini sabrszlıkla bekliyorum.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
evet yenisini bekliyoruz hocam .....:D

fsm0

Üye
Değerli arkadaşlar merhaba ! bu yazılımı "059D847: C7-00 RM-675 Movistar Spain ES Frosty Metal Belle V5_COLOR" yükledikten sonra cihazımın varianti değişti. şimdi "059B534: euro2_turkey_charcoal_black" 059B534 eski variantım buydu zaten. neyse sorun variantımın değişmesi değil artık kendi orginal variantıyla yüklediğimde cihazın açmaması. yazılım başarılı bir şekilde bitiyor ama nokia yazısı ekrana geliyor gidiyor üç dört sefer sonra duruyor. on off swich e basınca tekrar aynı şekilde. Kurtarmak için tekrar "059D847: C7-00 RM-675 Movistar Spain ES Frosty Metal Belle V5_COLOR" yazılımını yüklüyorum. Acaba eski variantı yükleme durumumuz varmı ? bu arada variantı bu verdiğiniz yazılım değiştirdi demiyorum...yükleme başlamadan SW reset e basmıştım iptalde etmeye çekindim. ondan sonra oldu. düzeltmenin bir yol varmı ? şimdiden teşekkürler... bu arada daha önceki fw de belle idi. ovi suit ile şimdi yazılım güncellemesi yapmak istiyorum. hizmete bağlanılamadı diyor... güvenlik duvarı virus pro filan yok.....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu sürüm 111.030.0610 sen muhtemelen 111.030.0609 sürümüne dönmek istiyorsun buda flashla direk olacak iş değil. Downrange yapmalısın , çünkü variyant numarası düşük sürümü yüklemeye çalışıyorsun buda downrange hariç imkansız.

fsm0

Üye
yani bundan sonra 610 ve üzeri yükleyebilirim !.. doğrumu. ? bu yazılımda beğenmediğim şey dokunduğumda tuşların geç cevap vermesi. 609 da relatime dı ama bu 610 da 1 sn geç cevap veriyor. tuşlamadı zannedip birdaha basıyorsun busefer birsonraki işlermi okeylemiş oluyorsun. bu acaba tema efekti ilemi ilgili ?

- - - Eklendi - - -

yani bundan sonra 610 ve üzeri yükleyebilirim !.. doğrumu. ? bu yazılımda beğenmediğim şey dokunduğumda tuşların geç cevap vermesi. 609 da relatime dı ama bu 610 da 1 sn geç cevap veriyor. tuşlamadı zannedip birdaha basıyorsun busefer birsonraki işlermi okeylemiş oluyorsun. bu acaba tema efekti ilemi ilgili ? birde sistem bilgisine baktığımda birçok satır yok sürüm numaları versionlar vs. bu cfw yi hazırlayan kişinin eklememesindenmi kaynaklanıyor acaba ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet Öyle bu sürümün altını ancak downrange yaparak yükleyebilirsin. [ Hayır aksine öyle bir sorunla ilk defa sen karşılaşıyorsun. Bu sürümden ziyade CFW hızlı ve stabildir.] Telefona önce soft format sonra hard format atınız depo hafızasını biçimlendiriniz ve kurunuz. Sorun olacağını sanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Evet Öyle bu sürümün altını ancak downrange yaparak yükleyebilirsin. [ Hayır aksine öyle bir sorunla ilk defa sen karşılaşıyorsun. Bu sürümden ziyade CFW hızlı ve stabildir.] Telefona önce soft format sonra hard format atınız depo hafızasını biçimlendiriniz ve kurunuz. Sorun olacağını sanmıyorum.

CFW nin Çalınmaması için Sistem bilgileri kilitlendi. Başka birşey değil sisteme veya telefona bir zararı yok sadece Önlem...

narayoklar

narayoklar

Üye
Team wiever ile yardımcı olurmusun bana ?

gonulyorgunu29

Üye
kardeş yeni güncelleme ne zaman gelck

ramazanramazan1

Üye
hocam bi haftadır bu cwf yi kullanıyorum. cok gücel olmus gercekten. telefonum c7. annadan sonra telefonumun sebeke cekimi falan düsmüştü bunda düzelmiş. yanlız titreşimi tekrar nasıl etkin hale getirebilirim. anlatmıssın ama ben anlayamadım detaylı anlatırsan sevinirim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğin dosyalarda ROFS3 Dosyası Vardır. Bu Dosyayı NokiaCooker ile açıyorsun ve sırasıyla şu adımları takip ediyorsun. [
ROFS3 > Private / 10202be9 / 2000B494.] [ 2000B494 ] Metin dosyasını bulup siliyorsun ve Nokia Cookeri Kaydetip oluşan ROFS3 Dosyasını Diğer Dosyalar ile beraber telefona flashlıyorsun. Yalnız Dikkat et NokiaCookerle kaydettikten sonra iki tane ROFS3 dosyası oluşur. Backup yazan rofs3 dosyasını ellemiyorsun Diğer Dosyayı Atıyorsun. Bu Kadar....

ramazanramazan1

Üye
İndirdiğin dosyalarda ROFS3 Dosyası Vardır. Bu Dosyayı NokiaCooker ile açıyorsun ve sırasıyla şu adımları takip ediyorsun. [
ROFS3 > Private / 10202be9 / 2000B494.] [ 2000B494 ] Metin dosyasını bulup siliyorsun ve Nokia Cookeri Kaydetip oluşan ROFS3 Dosyasını Diğer Dosyalar ile beraber telefona flashlıyorsun. Yalnız Dikkat et NokiaCookerle kaydettikten sonra iki tane ROFS3 dosyası oluşur. Backup yazan rofs3 dosyasını ellemiyorsun Diğer Dosyayı Atıyorsun. Bu Kadar....

tesekkürler hocam sagolasın

doctorrr

doctorrr

Üye
biri bana cihaz yöneticisinden ss verebilirmi?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
biri bana cihaz yöneticisinden ss verebilirmi?

nokia belle Dustojnik v7.2 maxi cfw hazirlandi. yakinda ekran goruntuleri ve tanitim videosu eklenecek paylasim yapilmasi su an icin bekleyecek saygilar.

Üst Alt