Nokia C7 CFW DustoJniK v7.2 [ 111.030.0610 ]Maxi CFW Final...

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
bu gece yada yarın.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

Bugün yarın paylaşılacak. Testlerden Geçmiştir. Ram Yüksek ve Telefon Gerçekten Hızlıdır.

Son Eklenecek : N9 PopupClock Kırmızı....(resimde Gördüğünüz gibi olacak değil mi)

evet hocam budur birde aslında şu rom gömeceğiniz 2 uygulama Plore1,58, ExtraButtons(Tuş Ekleme) sürekli yeni versiyon çıkıyor romda olunca güncelleme yapamıyoruz roma atmasanda biz sonradan kursak olmaz mı :(

yavuz-40

Üye
slm
kardeşim herşey iyi güzel bu sürümü kullanıyoz yanlız bi sorun var tlf ingilizce türkçe yamasını bulamadım bana bi yardım edermisin sana zahmet ;)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
X-plorenin yeni versiyonu çıksa ne olacak ki yada tuş eklemenin , bundan daha güncelleme geleceğini pek sanmıyorum kardeşim...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
X-plorenin yeni versiyonu çıksa ne olacak ki yada tuş eklemenin , bundan daha güncelleme geleceğini pek sanmıyorum kardeşim...
iyi usta sen daha iyi bilirsin uzun vadeli kullanılması açısından dedim o zaman yeni yazılım gelir belki :(:vur

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
İşte Ekran Resimleri :

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
güzel olmuş elinize sağlık , sabırsızlıkla bekliyoruz

gt22

gt22

Üye
CFWgüzel kordine edilmiş eline sağlık :D
Bu cfw de kullanılan effect dosyalarını nerden bulabilirim ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalarda yazı dil ve ekran bölümünde bulabilirsin jin hao efekt olarak.

cankaan_x

Üye
yükledim ve test ediorum :d:

- - - Eklendi - - -

ovi maps yüklenmiyor:hmmm

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
hocam bende yükledim çok güzel olmuş aynı sorun bende var ne WİFİ nede GPRS ile Nokia Haritalar Yüklenmiyor Modemi resetledim telefonu 3-4 reset attım ama nafile en son bağlantıda güç tasarruf modu var onu da kapadım nafile

20-30 saniyede bir sürekli bağlandı diyor kendine kendine sonrada başarısız diye mesaj veriyor

Nokia Mağaza Kuruldu Onda sorun yok

cankaan_x

Üye
wifi bağlantısı dosya indirmeye başlayınca kopuyor. Sanırım bu yüzden? Wifi bağlantısı neden çok sık kopuyor ki?

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya
DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hayır alakası yok arkadaşlar. Unutmuşum Açıklama eklemeyi Gerekli Açıklamayı İlk sayfaya ekledim Not2 Olarak Kusura bakmayın. İşlem çok basit 1 saat haritaları yüklemeye son. Hadi Kolay Gelsin :)

cankaan_x

Üye
tamadır ustam, oldu. emeğine sağlık. şu ana kadar yapılanların en iyisi :oke:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
harita ve diğerlerinin üzerine gelin yeni isim ver diyen ismi değiştirmeden tamam diyen orjinal isimleri gelecektir. Bol kullanımlar.

cankaan_x

Üye
Evet farkettim :d:

efendisiz85

Üye
Kardeşim mp3leri görmüyor E'de kütüphaneyi güncelle diyorum bi tane bile şarkı bulmuyor :(

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
muzik klasöründe olacak. Görmemesi imkansız.

efendisiz85

Üye
muzik klasöründe olacak. Görmemesi imkansız.

vallahi görmüyo üstad ya telefonda mp3 var kütüphane güncel diyo hiçbi şarkıyı göstermiyor dosyalardan girip görebiliyorum şarkıları hatta dinleyebiliyorumda ancak kütüphanede göstermiyor

- - - Eklendi - - -

mp3leri görmesi için herhangi bi yamanın açık olması ya da olmaması gerekli mi acaba?

Üst Alt