u700 de interneti kapatamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuyumcu09

Üye
    Konu Sahibi
u700 de interneti kapatamıyorum
slm arkadaşlar bir sorunum varu700 de interneti kapatamıyorum dokunmatik tuşlrdan çok hassas dünyanın kontürünü harcıyor elim dokunmuş oluyor farkını varıp kapatana kdar kontürler gidiyor interneti kapatmak yada o dokunmatik tuşların yerine başka bir işlem atama imkanı varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Ozan

Ozan

Admin
Selam
Dediklerimi uygulayın ;

-Tarayıcı ya girin ana menüden
-Seçenekler > Tarayıcı Ayarlarına Girin
-Bağlantınız neyse onu seçin (Avea-GPRS, Turkcell GPRS vs.) ve Seçenekler>Düzenle kısmına basın.
-Ana Sayfa URL'si olan kısmı komple silin ve kaydedin.

Artık telefonumuzun ortasındaki "i" sembollu tuşa bastıgınızda(u600), yada u700 deki dokunmatik internete erişim tuşu ile yanlıslıkla dokunmalardaki, internete girip gereksiz ücret harcama sıkıntınız ortadan kalkacaktır .

kuyumcu09

Üye
    Konu Sahibi
Selam
Dediklerimi uygulayın ;

-Tarayıcı ya girin ana menüden
-Seçenekler > Tarayıcı Ayarlarına Girin
-Bağlantınız neyse onu seçin (Avea-GPRS, Turkcell GPRS vs.) ve Seçenekler>Düzenle kısmına basın.
-Ana Sayfa URL'si olan kısmı komple silin ve kaydedin.

Artık telefonumuzun ortasındaki "i" sembollu tuşa bastıgınızda(u600), yada u700 deki dokunmatik internete erişim tuşu ile yanlıslıkla dokunmalardaki, internete girip gereksiz ücret harcama sıkıntınız ortadan kalkacaktır .
açıklamaların için teşekkürler arkadaşım.

youngprogrammer

Üye
evet bencede geçersiz bi internet profili seçersen internet kapanır

osC++CoDeR

Üye
tarayıcı ayarları değişince aktarım ayarlarıda değişiyor. ve url yi tekrar yazmadan bağlantı kurulmuyor. nete girilmiyor yani.

atakanist

Üye
tşk ederim paylasimin icin gercekten ise yaradi saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt