KRİPTO PİYASASINDA DEVRİMİN ADI: ABCC !!!

Sponsorlu Bağlantılar

tipper

Üye
    Konu Sahibi
KRİPTO PİYASASINDA DEVRİMİN ADI: ABCC !!!
Ticaret yaparken döviz kurlarını izlemekten bıktınız yavaşça paranızda yemek yiyor musunuz? Eğer öyleyse, belki de devrime katılma zamanı.

PARANIZ NEREYE GIDIYOR?

Kimse ücret ödemeyi sevmez.
Her ticaret yaptığınızda ücret vardır. Bir çok insan günde 10 işlem yapana kadar fark etmez.
Bunu fark etmeyebilirsiniz, ancak San Francisco merkezli şifreleme pazarı Coinbase, ABD müşterilerinin hem ödemeler hem de ödemeler için USD USD değerinde ABD'den yüzde 1.49'unu ödemektedir. Benzer şekilde, Bittrex'in tüm takas işlemleri% 0.25 komisyona sahipken Binance% 0,1'lik bir işlem ücreti kaydetti. Bu bir bakışta çok fazla görünmese de, bu ücretler gerçekten de, kazanılan paranızda yemek yemeye başlayabilir.

Neyse ki, oyunu değiştiren yeni bir değişim var.

ÜCRET YOK, MAKSIMUM GÜVENLIK

ABCC, medya patronu ve Singapur parlamentosunun eski üyesi Calvin Cheng tarafından kurulan bir kripto para birimi değişimi. Temel kiracıları ve blok zincir felsefesini tam anlamıyla kucaklıyor - yani açık, şeffaf, kesintisiz ve katılımcı.

Değişim, bireylerin değerli blok zincir varlıklarını tespit etmelerine yardımcı olurken onlara yatırım yapabilecekleri güvenli bir çevrimiçi platform sunarak yatırımları kolaylaştırmaya odaklanmıştır. Ayrıca profesyonel ticaret hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Bununla birlikte, belki de en önemlisi, ABCC'nin kullanımı tamamen özgür olmasıdır!

Şirkete göre, daha az bir işlem modelini kabul etme kararı, ekonomik faaliyetleri engellemeyen kesintisiz bir platform sağlama arzusundan kaynaklanıyor. Kendi görüşüne göre, ücretler eşler arası mali işlemlerin kısmen engellenmesine hizmet eder ve bu nedenle ABCC tarafından kabul edilmemiştir.

ABCC, dünyadaki ilk sıfır ticaret-takas borcu olduğunu iddia ederken, herhangi bir miktarda ve her miktarda jetonla komisyonsuz ticaret imkanı sunmaktadır. Ek olarak, birçok ana borsaya göre daha düşük bir para çekme ücreti (0.0008 BTC) vardır.

Binance ve Kucoin gibi diğer değişimlerden farklı olarak, ABCC, kendi belirtecini yayınlamayacak ve yapmayacaktır.

ABCC ayrıca, 30'dan fazla dağıtılmış alım satım ve varlık sisteminin bir mikro-hizmet çerçevesine sahip, sağlam bir güvenlik sistemine sahiptir. Bu çerçeve, aynı zamanda en büyük ölçekte ticareti desteklerken, küçük ölçekli dinamik genişleme gerçekleştirebilmektedir. Buna ek olarak, ticaret sistemi, tüm varlıkların güvenliğini sağlamak için kaynak denetimlerine ve risk kontrollerine tabi tutulurken, varlık sisteminden tamamen ayrı tutulur.

 


Üst Alt