Opera Mobile '' Uzak sunucu bulunamadı'' hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile '' Uzak sunucu bulunamadı'' hatası
Opera mobile ile bazı linklere tıklayınca aşağıdaki görüntü çıkıyor ve görüntünün içindeki link'e 3-4 defa tıklayarak sayfayı açabiliyor bazılarını hiç açmıyor.

Telefonda Opera mini de yüklü o sorunsuz bağlanıyor. Teleonun kendi tarayıcısıda bazen aynı hatayı veriyor ama genelde opera kullanıyorum.

Dns ayarlarını değiştirdim sonuç pek değişmedi. Sorun neyden kaynaklı olabilir?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iletişim kuralını socket/http yapıp denedın mi?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Engin abi Opera mobilde mobil ve desktop var ikisinide denedim sonuç aynı :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Yok forumdan yükledim. Daha önceleri yapmıyordu en son bir format atmıştım tele sonra yapmaya başladı,enteresan olan telefonun kendi tarayıcısıda aynı hatayı veriyor. Mini de sorun yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
en iyisi kendi sitesinden yükleyip dene

- - - Eklendi - - -

yada sistem ayarları yerıne wlan yada interneti seç

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Sadece opera mobil yapsa tamam diycem ama Telefonun kendi tarayıcısıda aynı hatayı verince kafam karıştı.

Neyse böyle idare edeceğiz artık

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
mobileda böyle sorunlar oluyor en iisi mini kullanmak hem mobilea ramde dayanmıyor

joker.lg

joker.lg

Üye
Sadece opera mobil yapsa tamam diycem ama Telefonun kendi tarayıcısıda aynı hatayı verince kafam karıştı.

Neyse böyle idare edeceğiz artık

opera mobilede opera turboyu kapat ondan olabilir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
mobileda böyle sorunlar oluyor en iisi mini kullanmak hem mobilea ramde dayanmıyor

Ben ikisinide kullanıyorum da
sadece sorunun sebebini merak ettim. Ayrıca yukarda da söyledim benzer sorunu telefonun kendi tarayıcısıda veriyor

- - - Eklendi - - -

opera mobilede opera turboyu kapat ondan olabilir

Turbo kapalı kardeş. Bütün ayarları tek tek denedim. Artık sadece operatörden kaynaklı diye düşünmeye başladım.

KayraBey

KayraBey

Üye
Açtığım konulardaki linkler Mediafire'dı ve son zamanlarda aynı hatayı alıp indiremiyorduk.Şimdi düzeldi artık bu hatayı vermiyor.Acaba bu hata sitelerden kaynaklı olabilir mi? İlk başta indiriliyordu.Sonra bu hatanın aynısından vermeye başladı.Sonra yine indirilebiliyor.Demek tarayıcı da sorun yok bence.

furkan5800

furkan5800

Üye
system apps reksio.ini dosyasını bastan dene sonra

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Açtığım konulardaki linkler Mediafire'dı ve son zamanlarda aynı hatayı alıp indiremiyorduk.Şimdi düzeldi artık bu hatayı vermiyor.Acaba bu hata sitelerden kaynaklı olabilir mi? İlk başta indiriliyordu.Sonra bu hatanın aynısından vermeye başladı.Sonra yine indirilebiliyor.Demek tarayıcı da sorun yok bence.

Aynı siteye Opera mini ile sorunsuz bağlanıyor ama

- - - Eklendi - - -

system apps reksio.ini dosyasını bastan dene sonra

:hmmm Anlamadım

haditcan

Üye
internet yavaşlığından kaynaklanıyor

joker.lg

joker.lg

Üye
opera mobile de turbo kapalı olsun o sürekli bu hatayı verir

sinanorta

sinanorta

Üye
Opera Mini türkiyede yasaklanan sitelere girebilir. Fakat Opera Mobile türkiyede yasaklanan sitelere giremez. Bu sitelere giremediğinden "Uzak Sunucu Bulunamadı" hatası verir. :) Ben böyle biliyorum. :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini türkiyede yasaklanan sitelere girebilir. Fakat Opera Mobile türkiyede yasaklanan sitelere giremez. Bu sitelere giremediğinden "Uzak Sunucu Bulunamadı" hatası verir. :) Ben böyle biliyorum. :)

Onunla alakalı olabilir ama bir kaç kere denediğim zaman bazılarına giriyor..
Ayrıca girmeye çalıştığım site yasaklı site felan değil..

ErotikAdam

Üye
edit: bu cevap söylenmiş

joker.lg

joker.lg

Üye

mini de sorun yok ama:hmmm

Aynı siteye mini bağlanıyor, mobil bağlanmıyor..

- - - Eklendi - - -

Hep kapalı zaten...

Galiba sorunun kaynağını çözdüm, sürekli maxicep'e bağlandığı için başka yerler adama uzak geliyor :ehe

:ehe olabilir bak :hmmm :kop2: :kop2:

Üst Alt