gördüm boslukta gibi ikonlar![]()

mediabardan bahsetmistim ama![]()

2 kere denemiştim birini çapak çapak yaptı.Diğerinide svg den svgb dönüştürdüm kb 0 diyip eror verdi sağlıklı değil yani.yav png yi svg ye çevirmeyi nasıl bulamadın al sana link
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/png2svg-online-converter-647812.html#post4735820
bunun ikonları pek beğenmedim tuhaf çirkin.
Tamam o zaman şey de yapamazmısın? svg uzantılı bir ikonu2 kere denemiştim birini çapak çapak yaptı.Diğerinide svg den svgb dönüştürdüm kb 0 diyip eror verdi sağlıklı değil yani.
- - - Eklendi - - -
Tamam peki.
Tamam o zaman şey de yapamazmısın? svg uzantılı bir ikonuInkspace ile aç png uzantılı resmi onun içine at teker teker kaydetsen olmazmı?
atacan z'de yol gösterip varsayılan duvar kağıdı modunu uyguladım bi türlü olmadı temadaki duvar kağıdını da sildim yine olmadı resim uzantısı vs herşey uygun durumda ama olmadı bi bilgin varmı bu konuda?

kardeş bizim font işi vardı unuttun mu![]()
Kardeş Resmi data klasörüne at .modu ve nasıl yapıldığını biliyorum ben sana diyorum yaptım olmuyor![]()
Android Fonthangi font verin bana halledeyim![]()

Android Font
Sende Vardır Hallet Arkadaşa mesaj at![]()
hangi font verin bana halledeyim
- - - Eklendi - - -
ben daha önce koydum oldu bu versiyonda tutmadı yawacaba temadan mı dicem yazılımda 4 tema var yinede olmadı
[/QUOTE
Yaw ne uğraşıyon Benim dediğimi yapsana Duvar Kağıdı yapcağın dosyayı Temaya Yerleştir.
Varsayılan Temayıda onu yap.
- - - Eklendi - - -
birde navibara rehber ekleyemedim o var yoksa yüzde 90 halloldu.
- - - Eklendi - - -
ne olacak sadece türkçe ve 6 sayfa sembolmü yapılacak
birde hangi android görsel varmı?
Navibarlı olacak bilmiyorum ya Adam mesaj atıyor tık yok cevap vermiyor..
Çıkmış.Sen bilirsin elinde varsa Paylaş gitsin ne varsa.
Biz uğraşıyoruz adam cevap vermiyor.