MoleküL1997
Üye
beyin.dll bi hastane sitesinden indirsek
dll files ten arattım ama sonuç sıfır

beyin.dll bi hastane sitesinden indirsek

Mesela c6-01 680 mhz bildiğim kadarıyla. Ve 3 ekrandan 1 isi widget olsun diğerleri 1-2 tane olsun. Diğer sayfalara geçerken kasma oluyor. Bariz hemde. Ama bu işlem okuma yazma hızını artırıyor. Doğal olarak önbelleğe alma işlemleri vs vs menüyüde etkiliyor. Bu şuna benze pc ni ne kadar güzel kullanırsan kullan illa yavaşlıor ve format attığında aynı dosyaları yüklemene rağmen arada hız farkı oluyor. Bu yöntemde hem 64 bit yaparak hemde formatlayarak hızlandırıyorsun. C6-01 imde işe yaramıştı aynı şekilde kardeşimin htc wildfireinda. Bu yöntemi class4 veya class6 veya üstü hafıza kartları yada üst model cep telefonları yapmasınlar fazla fark olmaz. Hatta hiç olmayabilir. İşte class 2 olacak c6-01 felan olacak onlara olur.düzgün bi tema koyun kasma falan en aza iniyor
Dene gördeneyip görmek lazım

Fat 32 işte. Ben denedim.....Merakımdan soruyorum, 16 gbyte hafıza kartı aldım class X, (kaçıncı class bilmen ama 25 TL idi) formatlama seçeneklerinde fat32 ext. diye bir deçenek daha var. Aceba bu modda formatlayan ve deneyen hiç oldu mu ki ??? Paylaşım için![]()
Ahanda işe yaradı !!Galaxy W de denedim uygulamalar daha hızlı açılıyor teşekkürler![]()
Asıl ben teşekkür ederim deneyipte bilgilendirdiğin için. İznin varsa seni ilk sayfada deneyenlere ekliyeceğim ?HAKLI(NOKİA-700 fp1 sıfır kasma)zamanla yine yavaşlar. Hafıza kartı class10 olursa güzel olur ayrıca klasörleme yöntemiyle menüyü toplarsanız daha da azalır kasmalar. Feature pack 1 güncellemesiyle 2.nesil cihazlarda bu sorun ortadan kalkmıştır.
Offf be bulduğum bişey sonunda işe yarıyorSandisk 8gb Class 4 sonuc basarili![]()
Eywallah babalar 
DoğrudurHAKLI(NOKİA-700 fp1 sıfır kasma)
Ama bu işlem ne olursa olsun hızı etkiler artma yönünden 

çakışan dosyaları temizliyor ve o hafıza kartını optimize ediyor işte
şu konuya dikkat : http://www.maxicep.com/haber-kosesi/arkadaslar-kosun-fransa-onde-gidiyor-676911.html#post5052793

Konuyu tam oku sonra sorBiçimlendirme diskteki tüm verileri silecek diyo. Hafızadaki dosyalara bişi olur mu?

Sonuç nedir ?varsayılan ayırma bırımınde 64 fılan cıkmıor dırek fat 32 dosya sıstemınde bıcımlendırdım bakalm ne olcak
Sonuç nedir ?