Nokia'nin B plani varmiş!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nin B plani varmiş!!!
Nokia Başkanı’ndan Açıklamalar
Nokia CEO’su daha önceki açıklamalarında Windows Phone’un başarısız olması durumunda ikinci bir planınız var mı sorusuna her seferinde; “B Planı, A Planının başarılı olacağından emin olmaktır.” şeklinde yanıt vermişti ancak Nokia Başkanı Risto Siilasmaa bir B planının varlığını, Finlandiya kanalı YLE’ye verdiği röportajda açık etti.

2013 yılı sonu itibariyle Windows Phone’un akıllı telefon pazarında %5’in altında bir pazar payına sahip olmasının başarısızlık olarak nitelenebileceğini söyleyen Risto Siilasmaa, B planının detaylarını ise spekülasyonlara neden olmamak ve tüketicilerin aklını çelmemek adına açıklamayacağını belirtti.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ne planı olacak Symbian'ı bitirdi MeeGo'yu bitirdi, meltemi diyorlar ondan da bir şey çıkmaz elinde üstüne düşse piyasayı alt üst edecek sistemler vardı hepsini öldürdü şimdi yeni bir sistem ile mi kurtaracak kendini bu da Elop'un oyunlarından biridir.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
Olsa kesin açıklardı. Yokki açıklasın :)

.Murat.

.Murat.

Üye
Denize düşen b planına sarılırmış
kıvır bakalım nokia ne kadar kıvıracaksın göreceğiz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
B planı tizen olabilir belki android olacağını sanmıyorum ve emin olun b planı olmasa böyle bi açıklamaya hiç gerek duymaz WP başarılı olacak eminiz der gider.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy ve Cihanî Sultan
_ardaa

_ardaa

Üye
Tizen olamaz Intel tekrar ortaklık kurmaz bence hem arada Samsung da var, neredeyse tüm kullanıcılarını küstürdü bu saatten sonra wp yürümezse artık zor toparlar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
A Planı: Windows Phone işletim sistemi ve bu sisteme sahip modeller

B planı: Bkz. A planı :d:

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
15097

15097

Üye
Nokia batıyor!

mesut1979

Üye
batmasina batmaz da,baska sirket satin alabilir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokianin b plani şirkdtin hisselerinden bir parca microsofta satip fiyat ozellik opsiyonu saglamak.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Microsoft hiç sancı çektirmesin millete abi alsın direk yormasın bizi :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ona kalsa alıcak da satan yok ki finliler de bir hinlik var ama ben bile çözemedim amerikalilar hiç çözemez. Bu işin altindan bir capanoglu cikabilir. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: NUD
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Belki farklı bir b planları cidden vardır abi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia başkani zaten acikladi var diye

- - - Eklendi - - -

zenginin işine fakirin akli ermezmiş bu şirketi dunyanin bir numarali cep telefonu markasi haline onlar getirmişti bizim bildiklerimiz onlarin unuttugunun yarisi kadar bile degildir.

• Beğen
Tepkiler: NUD
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yani vardır derken abi Microsofttan bağımsız bir planı vardır belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt