profil müzüğü :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
Nasıl koyuluyor ben youtubeden link koydum çalmadı bi prosedurmu var nasıl oalcak söylermisiniz.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:gun1:

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Nasıl koyuluyor ben youtubeden link koydum çalmadı bi prosedurmu var nasıl oalcak söylermisiniz.

Youtube olmuyor kardes bi mp3 upload sitesine uye ol ve pc den muzik yukle o site sana bi link verecek onu kullanirsan calar

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
profil müzüğümü yine değiştirdim :ehe

Corrupt

Corrupt

Üye
Duman - Aman Aman :ehe benimkisi

Enes

Enes

Üye
    Konu Sahibi
duman dinlemiyorum :D

ismail

ismail

Üye
evt duman ateyiz

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben müzik koydum çalmıyor :( minooya pm attım o da yardımcı olmadı :(

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
ismail

ismail

Üye

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
"müzüğü" kısmına çok güldüm :kop:

Corrupt

Corrupt

Üye

Şarkıda geçen 'Lem Yelid ve löp yutar' ifadesiyle İhlas Suresi ile dalga geçildiğini ve ateizm propagandası yapıldığını söyleyen dinleyicilerin tepkisine şaşırdıklarını belirten grup, "Orada eleştirdiğimiz şey dinin suiistimal edilmesi. Kimsenin haddine düşmez insanın dini ve inancıyla dalga geçmek. Konunun öznesi, ortada dönen bir tezgâhın olması. Burada fena olan bunu tespit edip ortaya koymak mı, yoksa bunu yapıp çıkar sağlayanlar mı fena? İhlas, anlamlı ve en güzel sûrelerden biri. Biz değerini bilmeden, farkında olmadan bir şeyler yapmıyoruz. Din adamı gönülden inanarak, iyilik ve güzellik içindeyse biz de onunla beraberiz. Lem Yelid'i deforme etmek kimsenin haddine değil, bizim de... Hepimiz Müslüman'ız." diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt