hayır yok. senkronizasyon kapalıSenkronizasyon mu yapiyo foto vs varmi
evet alt barda 2 tane chrome açık görünüyordu ve ikisi de bir şey indiriyor gibiydiChromda yapay zeka var klon yapmış
Yerli ve milli olan herbişiyi sahiplenir ve kullanırımBu Chromenın Suyu İyice Kaynadı Aslında. Yaani Tarayıcı Çıkartsa Anında Geçicem
Faceden Çok Yazıyorum pc sürümü Çıksın Diyede Bahalım Nörenecekler. Biraz Üstlerine Gitmeleri Lazım. Şu An Mobil Versiyonunda Sorun Yaşıyorum Telefonsal Deyip Salıyorlar Başlarından Halbuki Güncellemelerden Sonra Aldı Gitti BaşınıYerli ve milli olan herbişiyi sahiplenir ve kullanırım
Güncelleme yapmicaktın hata yapmışsın ben bile tel. Android yükseltme güncellemesi var 2 yıldır güncellemiyorum netten bi bakam dedim millet hep şikayetçi güncelledim beter oldu diyolar saydırıyolar uygulama güncellemesi bile yapmam hep eski sürümleri kullanırım, en işe yarayanları da hep eskilerFaceden Çok Yazıyorum pc sürümü Çıksın Diyede Bahalım Nörenecekler. Biraz Üstlerine Gitmeleri Lazım. Şu An Mobil Versiyonunda Sorun Yaşıyorum Telefonsal Deyip Salıyorlar Başlarından Halbuki Güncellemelerden Sonra Aldı Gitti Başını
Yaani Güncellemeye İhtiyacı Olan Bir Geliştirme Aşamasında Olduğu İçin Nadirde Olsa Güncelleme İyi Geliyor. Fakat Yaptık Ama nafileGüncelleme yapmicaktın hata yapmışsın ben bile tel. Android yükseltme güncellemesi var 2 yıldır güncellemiyorum netten bi bakam dedim millet hep şikayetçi güncelledim beter oldu diyolar saydırıyolar uygulama güncellemesi bile yapmam hep eski sürümleri kullanırım, en işe yarayanları da hep eskiler