arkadaslar galaxy s2 alacaktım bu sorunla karsılastım ne yapmalıyım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
androidtelefonlari.com diye bir site var arkadaşlarım alışveriş yapıyor gayet uygun bir site ki kapanma sorunu yok Türkiye cihazları olduğu için...Garantisi kendi teknik servislerince yapılıyor..Bilmiyorum ama :)

hmm
:tşk:

avcitalip

avcitalip

Üye
androidtelefonlari.com diye bir site var arkadaşlarım alışveriş yapıyor gayet uygun bir site ki kapanma sorunu yok Türkiye cihazları olduğu için...Garantisi kendi teknik servislerince yapılıyor..Bilmiyorum ama :)

Fatih Kuzum,o cihazlar paralel ithalat cihazları yani bozuldun mu %75 Sıkıntı yaşama ihtimalin var:oke:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fatih Kuzum,o cihazlar paralel ithalat cihazları yani bozuldun mu %75 Sıkıntı yaşama ihtimalin var:oke:
Yazdığın için teşekkürler kuzum :) Ben sadece tavsiye verdim zaten alırken alacak kişinin içine sinmesi gerekiyor :) Teşekkürler ben de öğrenmiş oldum :tebessüm:

avcitalip

avcitalip

Üye

Yazdığın için teşekkürler kuzum :) Ben sadece tavsiye verdim zaten alırken alacak kişinin içine sinmesi gerekiyor :) Teşekkürler ben de öğrenmiş oldum :tebessüm:

zaten ben internet üzerinden gelen herşeye karşıyım gg den birşey satarken bile 3,5 Atıyorum adam ya kargo bana gelmedi derse veya adam bana boş kutu geldi derse ne olur ? bunu ispatlayamazsın...

klongs

klongs

Üye
onu kargo görevlisinin rapor etmesi lazım yoksa kafasına göre kargo kırık paramı geri ver diyemez

avcitalip

avcitalip

Üye
onu kargo görevlisinin rapor etmesi lazım yoksa kafasına göre kargo kırık paramı geri ver diyemez

yinede bir pürüzlük çıkabilir yani ne olur ne olmaz,gittigidiyordan bahsederken mesela adam bana bir ürün gönderdi ve ürünü açtım 2 gün kullandım sıkıldım geri gönderebiliyorum gittigidiyorda böyle bir özellik var ya o sırada ben telefonun içini açıp malzeme falan çalarsam sende bunu anlamazsan yada en basitinden yere düşürsem ?

klongs

klongs

Üye
senin de onayın lazım sadece alıcının geri iadesi yetmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt