HTC One X Ekran Camı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X Ekran Camı Problemi
Ben cihazı değişim için gönderdim. Resmi altta veriyorum.

Bu sorunuda ekran içine toz girince detaylı incelerken farkettim. Acaba başka kullanıcılarda var mı ? Sorunu araştırırken bir kişide ekranına toz girdiğinden şikayet ediyordu. İçeri toz girmese umrumda olmazdı zaten ama problem içeri toz girmesi :)

Yüksek çözünürlüklü fotoğraf linki

Kod:
http://www4.picturepush.com/photo/a/8611722/img/Telefon/Kasa-açıklığı.jpg

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hiç bakmadım ama bende toz yok. İşteyim ve telefon evde gidince bakarım.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende detaylı ınceledımde bende bı sorun yok kardeş

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı Çarşamba aldım Perşembe akşama doğru servise gönderdim. Biraz moralimi bozdu ama büyük ihtimalle yenisiyle değişim yapacaklar en geç 20 gün içinde döneceklermiş...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İyice baktım ama bende de öyle bi açıklık söz konusu değil göndermen iyi olmuş.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
1Gün için telefonu servisemi gonderdin kardeş çok büyük yanlış yapmışsın. Direk telefonun değişimini isteseydin keşke ben öyle yapardım.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Direk değişim yapmak istese satıcı binbir türlü yalan uydurup değiştirmeyip o da garantiye gönderir emin ol hocam ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş bendede öyle bir sorun yok.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Yok servis inceleyecekmiş öyle söylediler. İstanbula kargoyla gönderdim.

betoner

betoner

Üye
Büyük talihsizlik. Benim cihazda da sorun yok.

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Ben cihazı değişim için gönderdim. Resmi altta veriyorum.

Bu sorunuda ekran içine toz girince detaylı incelerken farkettim. Acaba başka kullanıcılarda var mı ? Sorunu araştırırken bir kişide ekranına toz girdiğinden şikayet ediyordu. İçeri toz girmese umrumda olmazdı zaten ama problem içeri toz girmesi :)

Yüksek çözünürlüklü fotoğraf linki

Kod:
http://www4.picturepush.com/photo/a/8611722/img/Telefon/Kasa-açıklığı.jpg

Aynı sorun bendede var ama ben dert etmedim baslarda biraz sıkıntıydı ama simdi kafam rahat :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
orasi telefonun neresi ya :)

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye

ekran toz almıyor değilmi?

Hayır ekran toz almıyor sadece köseler. Daha dogrusu ekranı kapatan bütün yerler :D Ama dedigim gibi alıstım zaten belli olmuyor bende ara ara kürdanın ucunu dahada inceltip temizliyorum oraları.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Bende takmazdım ama ekran içine 2 günde benim gördüğüm 4-5 tane nokta halinde toz girdiğiydi :)

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Bende takmazdım ama ekran içine 2 günde benim gördüğüm 4-5 tane nokta halinde toz girdiğiydi :)

Ohoo benim ekranda ölü piksel var sonra belli noktada siyah renk biraz daha acık görünüyor. Say say bitmez :D Ekrann bi kac yerinde pürüz var ıslak bezle sildigimde cok belli oluyor ama kuruladıgımda belli olmuyor, ben böyle seyleri cok dert ederdim, ettimde ama abim elimden illallah etti bende bosverdim
:ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
ibrahim almak istediğim bir telefondu hatta ibrahime sorrım nasıl cihaz diye demiştim ama bu toz olayı biraz kötü oldu şimdi bunu görünce benim ipod geldi aklıma onunda köşeler toz alıyor o da mı sorunlu ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
hocam döveriz nolcak :)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
    Konu Sahibi
Vatanbilgisayara gittim inceledim. Turkcelle gittim baktım. Sorun yok. Bir problem olmuş çözülecek elbet :)

Hasan başka ipodlarda aynı şey yoksa seninki sorunludur demektir :) Pek zannetmiyorum Apple cihazlarda çok nadir fiziksel hata çıkıyor. Açıklık var diye problem olacak değil. Tasarım öyledir belki :) Burda benim sorun sağ köşede yok sol da var ve ekran içine de toz alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt