sorarım ben onu vodafone'a gittiğimde :oke: sor
>Pessimistic. Üye ucuz oldugu kadar kalitesizde dostum yani babasinin hayrina ucuzdan vermiyo harbiden kiytirik yani - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hiz rekorum benim 7 megabit diye aldigim internet
ucuz oldugu kadar kalitesizde dostum yani babasinin hayrina ucuzdan vermiyo harbiden kiytirik yani - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hiz rekorum benim 7 megabit diye aldigim internet
15097 Üye Konu Sahibi >Pessimistic.' Alıntı: ucuz oldugu kadar kalitesizde dostum yani babasinin hayrina ucuzdan vermiyo harbiden kiytirik yani - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hiz rekorum benim 7 megabit diye aldigim internet Genişletmek için tıkla ... idare edicez artık 500 mb lık bir paket almayı düşünüyorum.
>Pessimistic.' Alıntı: ucuz oldugu kadar kalitesizde dostum yani babasinin hayrina ucuzdan vermiyo harbiden kiytirik yani - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu hiz rekorum benim 7 megabit diye aldigim internet Genişletmek için tıkla ... idare edicez artık 500 mb lık bir paket almayı düşünüyorum.