arkadaslar galaxy s2 alacaktım bu sorunla karsılastım ne yapmalıyım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar galaxy s2 alacaktım bu sorunla karsılastım ne yapmalıyım...
evet arkadaslar ben samsung galaxy s2 alacaktım ama bu sorunla karsılastım ne yapmalıyım şımdı bılmıyorum sastım kaldım telefonun sıfırı 1600 tl bu bana cok pahalıya gelıyor telefonun garantısız olanı var telefoncu kapanmaz dıyor bu konuda tam garantı verıyor fıyatı 1200 tl
sımdı ben bunu alayım mı yoksa almamalımıyım acaba sıfırla aynı olurmu yoksa degısık mı olur sımdi kafamdan galaxy s gecıyor hemen hemen ozellıklerı aynı yoksa baska modelleremı bakayım benı aydınlatırsanız cok sevınırım

sataer

Üye

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Garantisiz cihaz alma bence o kadar para verceksin sorun olduğu zaman ne olacak ? Telefoncunun dediğine bakma o cihazını satmak için herşeyi söyler ama eğer bi sorun çıkarsa sen mağdur olursun..

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence de böyle ürünler almayın.Ben bir kere aldım.3 ay içinde kapandı.1 ayda zor açıldı.Telefonsuz kaldım o kadar süre.

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi

ortalama 1400 ve 1500 tl arası degısıyor

- - - Eklendi - - -

Garantisiz cihaz alma bence o kadar para verceksin sorun olduğu zaman ne olacak ? Telefoncunun dediğine bakma o cihazını satmak için herşeyi söyler ama eğer bi sorun çıkarsa sen mağdur olursun..

dogru soyluyorsun valla

- - - Eklendi - - -

Bence de böyle ürünler almayın.Ben bir kere aldım.3 ay içinde kapandı.1 ayda zor açıldı.Telefonsuz kaldım o kadar süre.

hmm o zaman almam bende

- - - Eklendi - - -

pekı arkadaslar 1000 tl ye hangı cıhazlar var sonradan pısman olmamak ıcın

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
1500 liran yoksa s2 almayacaksın bu kadar basit. Biriktirirsin 3 kuruş daha gider alırsın, garantisiz telefon almak ne demek, bir de gelip burda sorguluyorsun. 2 kişi al dese gidip saçma sapan telefon alacaksan ohoo!!

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
1500 liran yoksa s2 almayacaksın bu kadar basit. Biriktirirsin 3 kuruş daha gider alırsın, garantisiz telefon almak ne demek, bir de gelip burda sorguluyorsun. 2 kişi al dese gidip saçma sapan telefon alacaksan ohoo!!

anlasılan bana cok kızmıs sın
ne yapayım kafamda bır suru soru ısaretı var bende buraya arkadaslara sorayım dedım sonucta benı aydınlatırlar yanlıs 1 sey yapmayım dedım kotumu yaptım yooo tam tersıne ıyı oldu almaktan vazgectım madem almasına alacam sıfırını alayım

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kısacası aldığın insana çok güvenmiyorsan garantisiz cihaz alma kardeşim sen boşver başın ağrımasın sonra bir sorun olduğu zaman :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kesinlikle garantisiz alma. sıfır olsun, pahalı olsun ama kafan rahat olsun :good:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
cyber

cyber

Üye
ace2

- - - Eklendi - - -

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
Kısacası aldığın insana çok güvenmiyorsan garantisiz cihaz alma kardeşim sen boşver başın ağrımasın sonra bir sorun olduğu zaman :)

evet dogru soyluyorsun

- - - Eklendi - - -

kesinlikle garantisiz alma. sıfır olsun, pahalı olsun ama kafan rahat olsun :good:

yok almayacam vazgectım 1600 dıyor cok pahalı alacagım telefon 700 yada 800 zu gecmeyecek

- - - Eklendi - - -

ace2

- - - Eklendi - - -

cok :tşk:
bır bakayım

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
kardeşim sakın aptallık yapma bugun media markt e gittim 1200 lira ydı media markt da indirim var ordan 1200 liraya al yada vatan da indirim gününü bekle 1150 liraya all aptallık etme bende neo alcam vatan indirim gününü bekliyorum

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sakın aptallık yapma bugun media markt e gittim 1200 lira ydı media markt da indirim var ordan 1200 liraya al yada vatan da indirim gününü bekle 1150 liraya all aptallık etme bende neo alcam vatan indirim gününü bekliyorum

ah ah ah 1 de pesın param olsa ben tanıdık diye taksıtle alacaktım ama sımdılik vazgectım almayacam

StunnerDead

StunnerDead

Üye
1200 tl yi gözden çıkartıyorsan garantili güzel telefon alırsın kardeşim boşver o telefonu

Elektr0

Elektr0

Üye
ace2

- - - Eklendi - - -

sitede 1.4Ghz üstüm işlemci yazıyor yaa ..:blink: Ace 2'de 800 Mhz cift çekirdekli ST-E NovaThor U8500 işlemci kullanılmakta olup GPU su da S2 ve S3 ile aynı fiyatıda çok çok çok iyi bir seviyede...

eRDiiL

eRDiiL

Üye
1600 tlye satan var mi her yerde 1200 civarina indi diye biliyorum

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
1200 tl yi gözden çıkartıyorsan garantili güzel telefon alırsın kardeşim boşver o telefonu

aynen bende oyle yapacam arastırmadayim bakıyorum

- - - Eklendi - - -

sitede 1.4Ghz üstüm işlemci yazıyor yaa ..:blink: Ace 2'de 800 Mhz cift çekirdekli ST-E NovaThor U8500 işlemci kullanılmakta olup GPU su da S2 ve S3 ile aynı fiyatıda çok çok çok iyi bir seviyede...

netten baktım ozelliklerı guzel

- - - Eklendi - - -

1600 tlye satan var mi her yerde 1200 civarina indi diye biliyorum

evet 1600 dıyor bazı yerlerde 1200 yada 1400 arası degısıyor galıba taksıtle oldugu ıcın vade farkınida koymus

avcitalip

avcitalip

Üye
evet arkadaslar ben samsung galaxy s2 alacaktım ama bu sorunla karsılastım ne yapmalıyım şımdı bılmıyorum sastım kaldım telefonun sıfırı 1600 tl bu bana cok pahalıya gelıyor telefonun garantısız olanı var telefoncu kapanmaz dıyor bu konuda tam garantı verıyor fıyatı 1200 tl
sımdı ben bunu alayım mı yoksa almamalımıyım acaba sıfırla aynı olurmu yoksa degısık mı olur sımdi kafamdan galaxy s gecıyor hemen hemen ozellıklerı aynı yoksa baska modelleremı bakayım benı aydınlatırsanız cok sevınırım

bak kardeşim telefoncu seni kandırmış onu sana diyim : 1388.99 TL şuanda gold'da ama bazen fiyatları değişiyor 1.449 TL falan oluyor 1.450 TL veriyorsun 1 TL sana geri veriyorlar(neden 1.450 TL yazmadıklarına sitem ediyorum :naughty:) :

daha sonra garantisi olmayan yurtdışı cihazı bulmuşsun 1.200 TL ye eğer alacağın adam pasaport kaydı yaptırdıysa kapanacağını sanmıyorum ama garantisi yok neticede bozuldunmu direk çöpe atarsın bence onu alma benimde okadar param yoktu 2.el temiz bir cihaz buldum 850 TL ye,şimdi perşembe gününe kadar s2 mi alıyorum...:oke:

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim telefoncu seni kandırmış onu sana diyim : 1388.99 TL şuanda gold'da ama bazen fiyatları değişiyor 1.449 TL falan oluyor 1.450 TL veriyorsun 1 TL sana geri veriyorlar(neden 1.450 TL yazmadıklarına sitem ediyorum :naughty:) :

daha sonra garantisi olmayan yurtdışı cihazı bulmuşsun 1.200 TL ye eğer alacağın adam pasaport kaydı yaptırdıysa kapanacağını sanmıyorum ama garantisi yok neticede bozuldunmu direk çöpe atarsın bence onu alma benimde okadar param yoktu 2.el temiz bir cihaz buldum 850 TL ye,şimdi perşembe gününe kadar s2 mi alıyorum...:oke:

vermıs oldugun bılgıler ıcın
tsk ederim ben alamadım sen alırsın ınsallah hayırlı olsun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
androidtelefonlari.com diye bir site var arkadaşlarım alışveriş yapıyor gayet uygun bir site ki kapanma sorunu yok Türkiye cihazları olduğu için...Garantisi kendi teknik servislerince yapılıyor..Bilmiyorum ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt