Şu işe bak arkadaş :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
Şu işe bak arkadaş :D
ben i9003 aldım ilk başta dahili hafıza 2 GB olarak görünüyordu. Bir ara DDKB2 romu kurup sdswap yaptım. sonrasında internal (dahili hafıza) nın 11.73, external (harici belek) in 14.82 GB olduğunu gördüm. doğru olup olmadığını öğrenmek için sd kartı telefondan çıkardım. telefonu yeniden başlattım. yine dahili hafızanın 11.73 GB olduğunu gördüm. ve yine emin olmak için 2 GB ten fazla şarkı kopyaladım karta. hepsi sorunsuz sığdı. yine emin olmak için telefonu yeniden başlattım baktım yine hafıza toplamı 11.73 GB. nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum. geliştiriciler birşey çıkartır bundan diye düşündüm. bu başka i9003 kullanıcıları için fayda sağlayabilir sanırım...

bu benim cihazım değil ve böyle birşey başıma gelmedi. sadece doğrumudur acaba sorusuna cevap bulmak istedim. belki sizler anlarsınız. ingilizcem iyi değil yanlış çeviri olabilir. bu yüzden bilen arkadaşlar buraya göz atsın

fnldstntn

Üye
Konuda anakartın serviste değiştirildiğinde bahsediyorlar sanırım 16gb anakart takmışlar benim anladığım bu...

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
bizde mi göndersek acaba? :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Burdaki servis bırak 16'lık takmayı varolanı da alır...:ehe

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt