Arkadaşlar arc s bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar arc s bakarmisiniz
Arkadaşlar 20 gün kullanılmış bir arc s buldum ...bndeki telefon xperia neo bildiğiniz gibi arc s de 1.4 ghz işlemci var vede ekranı daha büyük.benim telefonun üste 320 lira para istiyor.bnm telefonda 4 aylık ve en ufak çiziği bile yok ne dersiniz sizce arc s almaya değermi ...

sataer

Üye
değmez

NeoV

Üye
320 çok gibi ya. Arc s daha iyielbette ama bilmiyorum 320 çok gibi.

R.A.M

R.A.M

Üye
Bence değmez 100 150 isteseydi al derdim ama 320de çok.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar söylemeyi unuttum telefon 05 haziran 2012 de almış daha 25 gün olmuş bnm telefon ise 4 aylık sizce kaç para teklif edeyim

sataer

Üye
taş çatlasa 200 ver.

NeoV

Üye
150-200 ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
adam 920 tl de fiyatına yazmış telefonun sıfırı 1300 tl

sataer

Üye
kardeşim sen dünden razısın vermeye illa biz ver diyelim diye uğraşıyorsun madem öyle bize ne soruyosun anlamadım git al işte.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen dünden razısın vermeye illa biz ver diyelim diye uğraşıyorsun madem öyle bize ne soruyosun anlamadım git al işte.
ne alakası var ya ilk basta bu açıklamaların hepsini yazmam lazımdı unutmuşum aklıma geldikçe yazıyorum..ayrıca param var istesem sıfırını alırım ama zırt bırt telefon değiştirmek istemiyorum şöyle düşük bi para verip daha büyük ekranlı bişi alayım die uğraşıyorum..

sataer

Üye
paran olması çar çur etmeni gerektirmez biz de sana burda yok yere parsnı harcama diye yardım ediyoruz. 200 den fazla verme değmez.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
paran olması çar çur etmeni gerektirmez biz de sana burda yok yere parsnı harcama diye yardım ediyoruz. 200 den fazla verme değmez.
yada en iyisi ben 2 sene kullanayım bunu sonra da amiral telefonlardan bi tane alırım iki sene sonra değilmi

15097

15097

Üye
bencede 320 lira biraz fazla istiyor gibi :hmmm

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar çok yardımcı olsunuz içimi rahatlattınız :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...