Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ama...
Arkadaşlar ben en kısa zamanda Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.Aylık internet paketleri hakkında bilgisi olan var mı?

sapoga

sapoga

Üye
vodafonenin aylıkcepnet paketleri var 250 mb lik 15 tl 250 mb den sonra ücret alınmaz yani sınırsızdır fakat internet hızı 96kbps ye düşer.500mb lik paketi de bulunmakta. (inanın vodafone turkcell den kat kat daha ucuz ve TURKCELL DEN DAHA İYİ ÇEKİYOR EVDE YAPTIGIM TESTE VODAFONE 3G 3 ÇUBUK İKEN TURKCELL EDGE İLE 2 ÇUBUK ZOR ÇEKİYORDU. İNANIN VODAFONEDEN MEMNUN KALIRSINIZ

- - - Eklendi - - -

lütfen bir tesekkür...

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
vodafonenin aylıkcepnet paketleri var 250 mb lik 15 tl 250 mb den sonra ücret alınmaz yani sınırsızdır fakat internet hızı 96kbps ye düşer.500mb lik paketi de bulunmakta. (inanın vodafone turkcell den kat kat daha ucuz ve TURKCELL DEN DAHA İYİ ÇEKİYOR EVDE YAPTIGIM TESTE VODAFONE 3G 3 ÇUBUK İKEN TURKCELL EDGE İLE 2 ÇUBUK ZOR ÇEKİYORDU. İNANIN VODAFONEDEN MEMNUN KALIRSINIZ

- - - Eklendi - - -

Bilgi için :tşk:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım biraz bekle bugünlerde vodafone yeni şeyler çıkaracak gibi duruyor belki numara taşımaya özel verilir ona göre geçersin :eller:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım biraz bekle bugünlerde vodafone yeni şeyler çıkaracak gibi duruyor belki numara taşımaya özel verilir ona göre geçersin :eller:
:hmmm kaç gün daha beklemeliyim? Turkcell'e borç yaptım daha doğrusu -lere doğru gidiyorum.Onun için acele ediyordum ama öyle diyorsanız bekliyim madem :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye

:hmmm kaç gün daha beklemeliyim? Turkcell'e borç yaptım daha doğrusu -lere doğru gidiyorum.Onun için acele ediyordum ama öyle diyorsanız bekliyim madem :)

Vodafone en geç pazartesiye bombayı patlatır. tabi ne biçim bir bomba olacak orası muamma :hmmm

colaturka14

Üye
bildiğim kadarıyla cepten sınırsız internet aylık 7 tl

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum aylık 250mb sınırsız internet ilk ay 7 tl
aylık 500 mb sınırsız internet ilk ay 9.5 tl :oke:
3 ay boyunca degil :)

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm bu da sitesi

phasan

phasan

Üye
benim tanıdık 3 ay 7 tl odeyecek 2 ay oldu 1 ay kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt