Bilgi içinvodafonenin aylıkcepnet paketleri var 250 mb lik 15 tl 250 mb den sonra ücret alınmaz yani sınırsızdır fakat internet hızı 96kbps ye düşer.500mb lik paketi de bulunmakta. (inanın vodafone turkcell den kat kat daha ucuz ve TURKCELL DEN DAHA İYİ ÇEKİYOR EVDE YAPTIGIM TESTE VODAFONE 3G 3 ÇUBUK İKEN TURKCELL EDGE İLE 2 ÇUBUK ZOR ÇEKİYORDU. İNANIN VODAFONEDEN MEMNUN KALIRSINIZ
- - - Eklendi - - -
vodafonenin aylıkcepnet paketleri var 250 mb lik 15 tl 250 mb den sonra ücret alınmaz yani sınırsızdır fakat internet hızı 96kbps ye düşer.500mb lik paketi de bulunmakta. (inanın vodafone turkcell den kat kat daha ucuz ve TURKCELL DEN DAHA İYİ ÇEKİYOR EVDE YAPTIGIM TESTE VODAFONE 3G 3 ÇUBUK İKEN TURKCELL EDGE İLE 2 ÇUBUK ZOR ÇEKİYORDU. İNANIN VODAFONEDEN MEMNUN KALIRSINIZ

Arkadaşım biraz bekle bugünlerde vodafone yeni şeyler çıkaracak gibi duruyor belki numara taşımaya özel verilir ona göre geçersin![]()
Arkadaşım biraz bekle bugünlerde vodafone yeni şeyler çıkaracak gibi duruyor belki numara taşımaya özel verilir ona göre geçersin![]()
kaç gün daha beklemeliyim? Turkcell'e borç yaptım daha doğrusu -lere doğru gidiyorum.Onun için acele ediyordum ama öyle diyorsanız bekliyim madem 
kaç gün daha beklemeliyim? Turkcell'e borç yaptım daha doğrusu -lere doğru gidiyorum.Onun için acele ediyordum ama öyle diyorsanız bekliyim madem
![]()
![]()

Vodafone en geç pazartesiye bombayı patlatır. tabi ne biçim bir bomba olacak orası muamma![]()
sabırsızlandım
pazartesi çok geç değil zaten

bildiğim kadarıyla cepten sınırsız internet aylık 7 tl
ilk defa cepnet alacaklar için bu. ve 3 aylığına daha sonra 2 katına cıkıyor fiyatbildiğim kadarıyla cepten sınırsız internet aylık 7 tl

bildiğim kadarıyla cepten sınırsız internet aylık 7 tl
biliyorum aylık 250mb sınırsız internet ilk ay 7 tl
aylık 500 mb sınırsız internet ilk ay 9.5 tl
3 ay boyunca degil![]()
bilmiyorum siteden ögrendim ben ilk ay 7 lira yazıyorbenim tanıdık 3 ay 7 tl odeyecek 2 ay oldu 1 ay kaldı

bilmiyorum siteden ögrendim ben ilk ay 7 lira yazıyor![]()
sorarım ben onu vodafone'a gittiğimdereklam da ise ılk 3 ay yazıyor