Klavyeler sistem dosyasıdır. Tema ile alakası yoktur. Hangi temayı yüklerseniz yükleyin sadece klavye tuş renkleri değişir anca. Başka hiçbir şeyini değiştiremezsiniz. Aslında bence n8 klavyesi çok güzel ben kendim 5800 kullanıcısı olarak telefonu hackledim ve n8 klavyesi kullanıyorum. Bu 5800 için var. 5800 orjinal klavyesi n8 e göre biraz daha büyük. Fakat n8 için 5800 klavyesi varmı dır bilemem.Nokia n8 için Mesaj yazma klavyesını buyutmenın bır yolu var mı yanı sızce temalar ıle kalınlastırılabılıyor bı ıphone yada ne bılım ona benzer bır tema bulsam onun klavyesı gıbı olabılır mı?
aynı sayfada müzikçalar,internet radio widget ve hava durumu widget var.
[ENGİN];4892541' Alıntı:
onları kaldırıp diger widgetlerden yukleyip denemen gerekir aynı şekilde yeniden yükleme yapıyormu diye

slmmm.. ben tlfona fmobi v3.2 yükledim ilk başdan soun yoktu ama şimdi giriş sayfasından şifremi falan yazıyorum sonra w.ndow.location.herf diye uzun bi yazı çıkıyor ve açılmıyor ne yapmam lazınn.yardımcı olurmusunuzzz..
şimdilik yapacak pek birşey yok gibiNereden güncellediniz telefondan mı? bilgisayardan mı?slm arkadaşlar, c6-01 belleye güncelledim ancak türkçe olan telefonum oldu ingilizce ve dil bölümünde türkçe yok napcaz bi yardım lütfen. bu işlerdede pek iyi diilim
ilk önce tuş takımından *#7370# yi tuşlayarak telefona format atın. Hafıza kartına format atın. Daha sonra sorununuz çözülecektir. Şunuda hiçbir zaman unutmayın. Bir telefon servisten geldikten sonra o telefona hafıza kartı takmadan kesinlikle hafıza kartını formatlayın. Bu arada hafıza kartını bilgisayardan formatlarsan daha sağlıklı olur.mrb arkadaşlar c6-01 telefonumu servise gönderdim ancak geri geldiğinde hiç bir uygulamayı yükleyemedim hacklemem mi gerekiyor diye düşündüm ama şuan yüklemeye çalıştığım uygulamaları daha öncede haclemeden kurmuştum birde xplore uygulamasını yükledim güvenlik sebebiyle çalıştırılamadı uyarısı aldım. lütfen yardım edin
ilk önce tuş takımından *#7370# yi tuşlayarak telefona format atın. Hafıza kartına format atın. Daha sonra sorununuz çözülecektir. Şunuda hiçbir zaman unutmayın. Bir telefon servisten geldikten sonra o telefona hafıza kartı takmadan kesinlikle hafıza kartını formatlayın. Bu arada hafıza kartını bilgisayardan formatlarsan daha sağlıklı olur.
dostum formatı attım hatta telefonu hackledim bu işlemlerden önce sertifika hatası veriyordu şu an ise dosya bozuk hatası veriyor ben bu işin içinden çıkamadım
ilk önce tuş takımından *#7370# yi tuşlayarak telefona format atın. Hafıza kartına format atın. Daha sonra sorununuz çözülecektir. Şunuda hiçbir zaman unutmayın. Bir telefon servisten geldikten sonra o telefona hafıza kartı takmadan kesinlikle hafıza kartını formatlayın. Bu arada hafıza kartını bilgisayardan formatlarsan daha sağlıklı olur.
dostum formatı attım hatta telefonu hackledim bu işlemlerden önce sertifika hatası veriyordu şu an ise dosya bozuk hatası veriyor ben bu işin içinden çıkamadım
oynanır.c601 ile sensörlü oyun oynayamıyor um
acemiyim bu konularda.Flash haricinde yapılabilir mi ? Yapılamaz ise flash ile nasıl yapılır ?