{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

bence de cfw yapmayı bırakmamalısın tmm doğru diyorsun kullanıpta bir teşekkür etmeyi bile zor gören insanlar var. Bunlar çok can sıkıcı şeyler insan yaptığının karşılığını alamadığını hissediyor. Bu durumu ben çok yaşadım. Bence yap çünkü bu ilk yazılımın. Diğerini sayma. İlkinden böyle yaparsan olmaz bence en az 1 defa daha çıkart derim. Baktın o da böyle oluyor ondan sonra hiç bulaşma bence. Bende şu an yapım aşamasındayım. Bende böyle yapacam. Ama yinede son karar senin.

1 Ay Sonra :oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
atacan navibar 1o numara olmuş :D

*ortadaki ahizenin içi oyulmuş şekli bende vardı sanki bi şuna baksana tam emin değilim :hmmm

- - - x-scarface - - -

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

atacan navibar 1o numara olmuş :D

*ortadaki ahizenin içi oyulmuş şekli bende vardı sanki bi şuna baksana tam emin değilim :hmmm

- - - x-scarface - - -

Sağolasın Kardeşim olsada canın sağolsun olmasada,
Desteğine Kurban :)
Yalnız şuan deniyemiyorum yarın müşerref olacağım dosyaylarınla :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Sağolasın Kardeşim olsada canın sağolsun olmasada,
Desteğine Kurban :)
Yalnız şuan deniyemiyorum yarın müşerref olacağım dosyaylarınla :)

tamam bi bak haber et ona göre olmadı sendekinin içini oymaya bakarız :D

klavyeci

klavyeci

Üye
Arkadaş eline sağlık.Güzel olmuş.Senden rican şu 2.fontu (içi boş olarak görünen) ve Bildirimler widgetini paylaşır mısın?

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
klavyeci

klavyeci

Üye
Ben bulamadım.Link paylaşır mısın?

klavyeci

klavyeci

Üye
Çok teşekkürler.Bildirimler widgetinide bulamadım.

klavyeci

klavyeci

Üye
icon olsa gerek.Boloncuk ve renkli şeklinde olması hoşuma gitti ondan

klavyeci

klavyeci

Üye
tşk.

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeş.
notificationwidget_aif.mif Bu dosyayı alman yeterli.
Mod paylaşımı yapmıyorum ama yazılımdan istediğinizi çekebilirsiniz yayınlamamak şartıyla.

• Beğen
Tepkiler: klavyeci
Süleyman

Süleyman

Üye
Yazılımı yükledim gerçektende font rengi resimdekine göre daha canlı duruyor. Hiç soluk değil. Fakat görüşüm güncellemede Ana ekrana siyahtan farklı :D güzel bir resim koysan süper olur. Ayrıca kinetik kaydırma çok hoşuma gitt ufak bir kaydırıyorsun slayt gibi sürekli kayıyor. Çok güzel :D

• Beğen
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı yükledim gerçektende font rengi resimdekine göre daha canlı duruyor. Hiç soluk değil. Fakat görüşüm güncellemede Ana ekrana siyahtan farklı :D güzel bir resim koysan süper olur. Ayrıca kinetik kaydırma çok hoşuma gitt ufak bir kaydırıyorsun slayt gibi sürekli kayıyor. Çok güzel :D

Tamam Resim Olayına bakıcam.Kafama Göre bulursam eklerim.
---Kaydırma modu en sevdiğim mod ve arama esnasında titreme ve karşı tarafın açtığında titremesi , Açana kadar kulağımda tutmama gerek kalmıyor :)
Beğenmene sevindim Sağolasın..

Süleyman

Süleyman

Üye
Gerçekten yazılımın çok güzel o titreme olayınıda farketmedim. Ama o da güzelmiş :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt