[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Angry Birds'ün şu ana kadar Symbian için çıkmış bütün episode ve bölümleri bu konuda mevcut. Space symbian a gelmeyecek. Çalışmaması hakkında garanti veremiyorum. Bazı arkadaşlar hacksiz telefonlarda çalıştırdılar. Ben 701 hackli telefonumda çalıştırdım. Dene derim, çalışmazsa telefonunu hacklersin. Öyle zor birşey değil. Forumda anlatımlı konular var. Hacklemek içinde çekinmene yani ;)
Hackleme konusunda çekintim yokta herhangi bir yan etkisi varmı veya istersek tekrar eskiye dönebiliyormuyuz (formatsız, flashsız) kafamda soru işaretleri var bu konuda :ehe

ve hacksiz telefona kurduktan sonra çalışmassa kaldırma şansımız varmı yüklü uygulamalarda görünüyormu?

FIRAT KANTARCI

Üye
tşekürler

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Hackleme konusunda çekintim yokta herhangi bir yan etkisi varmı veya istersek tekrar eskiye dönebiliyormuyuz (formatsız, flashsız) kafamda soru işaretleri var bu konuda :ehe

ve hacksiz telefona kurduktan sonra çalışmassa kaldırma şansımız varmı yüklü uygulamalarda görünüyormu?

Yan etkisi yok. Tekrar eski haline getirebiliyorsun. Telefonun hackli yada hacksiz oldun uygulamaları kaldırabilirsin. O konuda sıkıntı olmaz. Bende ilk başta çekinmiştim ama widget olsun uygulamalar olsun şart yani. istersen işi bir üst seviyeye getirip flashla oynayarak telefonu daha kullanışlı yapabilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

:rica:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sağolasın ama hacklemeyecem, flashla hiç oynamayacam yinede paylaşım için teşekkürler :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

razor_b

Üye
tlfondan giriyorum nette hızdan eser yok ama konu sık kullanılanlarda paket yenilenince ilk işim seriyi burdan indirmek paylaşım için çok teşekkürler aranan kan bulundu tabiri caiz ise;)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
tlfondan giriyorum nette hızdan eser yok ama konu sık kullanılanlarda paket yenilenince ilk işim seriyi burdan indirmek paylaşım için çok teşekkürler aranan kan bulundu tabiri caiz ise;)

:rica:

sahmar

sahmar

Üye
tsk edrm :)

multiman01

multiman01

Üye
teşekkürler nokia 603de çalıştı

leqo35

leqo35

Üye
:tşk:

sbilen

sbilen

Üye
1. ve 3. link te hata; devamlı olarak yarıda kesiliyor tamamlanmıyor. başka bir yere upload edebilirmisiniz. tşk

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
1. ve 3. link te hata; devamlı olarak yarıda kesiliyor tamamlanmıyor. başka bir yere upload edebilirmisiniz. tşk

Hotfile a yüklüyorum. Bitince PM gönderirim :oke:

- - - Eklendi - - -

Hotfile Alternatif Linkler Eklenmiştir. İyi Eğlenceler :oke:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
tass_co1983 çok teşekkürler tekrardan. Telefonu hacklemeden deneyeyim dedim Rio'yu yükledim çalıştı sorun yok şimdide Seasons'u kuracam :ehe Paylaşım için tekrardan teşekkürler. Merak ettiğim bi konu var eğer bilgin varda cevaplarsan memnun kalırım mağazada 2 tane Angry Birds var birisinde açıklamalar ingilizce ve 255 bölüm var diyor boyutuda 14,47 MB Angry Birds for Symbian^3 (v1.6.3) ve diğerinde açıklamalar türkçe ve 288 bölüm var yazıyor boyutu 11,81 MB benim anlamadığım neden iki tane Angry Birds var ikiside aynıda sürümlerimi farklı? Ben 255 bölüm yazan v1.6.3 indirmişim oda Nokia hediye olarak verdiği için. Kurunca yüklü uygulamarda 36 MB olarak görüyor. Senin Angry Birds'ü indirip içinden 'Angry Birds v2.0.2 Birdday Party' bunu kursam 288 bölüme yükselmiş olur herhalde? Senin verdiğin ilk Angry Birds bunlardan hangisi? Çok soru sordum kusura bakma :ehe

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
tass_co1983 çok teşekkürler tekrardan. Telefonu hacklemeden deneyeyim dedim Rio'yu yükledim çalıştı sorun yok şimdide Seasons'u kuracam :ehe Paylaşım için tekrardan teşekkürler. Merak ettiğim bi konu var eğer bilgin varda cevaplarsan memnun kalırım mağazada 2 tane Angry Birds var birisinde açıklamalar ingilizce ve 255 bölüm var diyor boyutuda 14,47 MB Angry Birds for Symbian^3 (v1.6.3) ve diğerinde açıklamalar türkçe ve 288 bölüm var yazıyor boyutu 11,81 MB benim anlamadığım neden iki tane Angry Birds var ikiside aynıda sürümlerimi farklı? Ben 255 bölüm yazan v1.6.3 indirmişim oda Nokia hediye olarak verdiği için. Kurunca yüklü uygulamarda 36 MB olarak görüyor. Senin Angry Birds'ü indirip içinden 'Angry Birds v2.0.2 Birdday Party' bunu kursam 288 bölüme yükselmiş olur herhalde? Senin verdiğin ilk Angry Birds bunlardan hangisi? Çok soru sordum kusura bakma :ehe

:rica: şimdi Nokia 603, store da neden 2 adet oyunu var onu bilmiyorum. Ama 3 tane olması lazım. Angry Birds Symbian için 3 oyun çıkardı. Store un bölümler için dediği doğrudur, bölümleri hiç saymadım ama çok fazla bölüm var. Angry Birds de 6 yama, Rio da 7 ve Season da 10 yama mevcut. Benim paylaşımımda her pakette yeni bölümler var. Yani sonuncusunu kurarak bütün bölümleri yüklemiş olmazsın. Malesef hepsini teker teker kurman gerekiyor. Paketleri yükledikçe yüklü uygulamalardaki boyut artacaktır ;)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Mağazada 3 tane var evet Rio'yu söylemedim ben :) Ama 2 tane Angry Birds var ikiside aynı oyun değilmi? Demek istediğim ikiside aynıysa bendekide 1.6.3 versiyonuna kadar kurulu olan ise senin verdiğin 2.0.2 dosyasını yüklemem yeterli olur normalde :ehe Rio ve Seasons'u sırasıyla baştan aşağı hepsini kuruyorum zaten. De kafama takılan ortada 1 tane Angry Birds var sonuçta ama neden Mağazada 2 tane farklı Angry Birds var birisinde 255 diğerinde 288 bölüm diyor.

Seasonsu kurdum sırasıyla fakat sıra en alttaki bu dosyalara gelince
'Angry Birds Seasons v2.2.0 Year Of The Dragon'
'Angry Birds Seasons v2.3.0 Cherry Blossom'
sertifika hatası verdi :D Oyunu açtım oynanıyor bu ikisini kurmasam eksik bölüm olur herhalde? Hiç hacklemekte istemiyorum açıkçası :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Daha öncede dediğim gibi mağazaya hiç bakmadım, büyük ihtimal biri Season biri de sade Angry Birds dür. Mağazadaki bölüm farklılıkları güncel olmadığındandır, takılmayın o kadar :oke: Kurulumdaki hata için yapacağın o paketin "signed" olanını bulup kurman olacak. Ayrıca anlamıyorum, hacklemekten niye çekindiğinizi; 2 program kuracaksın, işini hallettikten sonra sileceksin :D takılmayın böyle şeylere... flash atın demiyoruz, garanti dışına çıkmaz ayrıca :oke:

Üst Alt