[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

renovatio033

Üye
eyvallah gardaş; süpersin.

yusufbeyler

Üye
arkadaşım şu son çıkan spaceyi bulabilirmisiniz

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şu son çıkan spaceyi bulabilirmisiniz

space symbian için çıkarılmayacak diye biliyorum. şu anda da sadece J2ME si var, o da space ile alakasız kardeşim. istersen burada mevcut, konuyu açmıştım.

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler...

atenazeus

Üye
Lütfen biri cevap versin Rio'nun bütün dosyalarını sorunsuz bir şekilde yükledim, ancak simgeye basınca açılmıyor. Daha öncede soran arkadaşlarım olmuş ama cevap veren olmamış yardımcı olursanız çok sevinirim telefon modelim 500.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 500 de çalışmıyor. Ama bilen arkadaşlar olursa mesaj yazarlar merak etme

burhan64

Üye
Teşekkürler

kraldost

kraldost

Üye
teşekkürler dostum emeğine sağlık

serikli

Üye
link ölümü yaa

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
unsigned olaydı iyiydi yinede teşekkürler Tabi. :oke:

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
35mustafa

35mustafa

Üye
teşekkürler

FRAPSDH

Üye
SAğolasın arkadaşım , çok derli toplu bir paylaşım yapmışsın.Bir sorum olacak bu sürümleri yüklemek için oyunun kendisinin yüklü olması gerekiyormu yoksa diretk yükleyebiliyormuyuz ?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
SAğolasın arkadaşım , çok derli toplu bir paylaşım yapmışsın.Bir sorum olacak bu sürümleri yüklemek için oyunun kendisinin yüklü olması gerekiyormu yoksa diretk yükleyebiliyormuyuz ?

Teşekkür ederim. Oyunun kendisi de paketin içinde FRAPSDH. Sırası ile aynı hafızaya kuracaksın :oke:

ays-e

Üye
tesekkurleeeer (: :aha:

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
laz6116

laz6116

Üye
Dostum ellerine sağlık. Ellerin dert görmesin inş. :D

5800v60

Üye
bilader okadar uğraşmışsın helal olsun eline emeğine sağlık.çok teşekkürler