Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)
space symbian için çıkarılmayacak diye biliyorum. şu anda da sadece J2ME si var, o da space ile alakasız kardeşim. istersen burada mevcut, konuyu açmıştım.
CABBAR
Üye
Teşekkürler...
atenazeus
Üye
Lütfen biri cevap versin Rio'nun bütün dosyalarını sorunsuz bir şekilde yükledim, ancak simgeye basınca açılmıyor. Daha öncede soran arkadaşlarım olmuş ama cevap veren olmamış yardımcı olursanız çok sevinirim telefon modelim 500.
tass_co1983
Üye
Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 500 de çalışmıyor. Ama bilen arkadaşlar olursa mesaj yazarlar merak etme
arkadaşlar nasıl buldunuz oyunları ben bulamadımda
Feyzalstyle
Üye
unsigned olaydı iyiydi yinede teşekkürler Tabi.
35mustafa
Üye
teşekkürler
FRAPSDH
Üye
SAğolasın arkadaşım , çok derli toplu bir paylaşım yapmışsın.Bir sorum olacak bu sürümleri yüklemek için oyunun kendisinin yüklü olması gerekiyormu yoksa diretk yükleyebiliyormuyuz ?
SAğolasın arkadaşım , çok derli toplu bir paylaşım yapmışsın.Bir sorum olacak bu sürümleri yüklemek için oyunun kendisinin yüklü olması gerekiyormu yoksa diretk yükleyebiliyormuyuz ?